16 / 04 / 2024

trabzon ışıklar hes ihalesi

trabzon ışıklar hes ihalesi

Özelleştime İdaresi Başkanlığı (ÖİB), EÜAŞ'a ait toplam 5.54 MW kurulu güçte 5 akarsu santralinin üç ayrı grupta işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirmesi ihalelerine toplam 23 yatırımcıdan teklif alındığını açıkladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Trabzon projelerinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu devraldıkları projelerin geldiği son durumla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Zorluoğlu'nun o açıklamaları...

Trabzon Uzungöl'de kaçak inşaat yapanlara kısmi af!

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Uzungöl'de "imar kanunu ile kültür ve tabiat varlıklarına muhalefet" suçundan 2-4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılan yaklaşık 700 işletmeci ve konut sahibi, kısmi af sayesinde cezaevine girmekten kurtuldu.

Trabzon Akçaabat Işıklar HES projesi incelendi!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki projeleri inceledi. Yavuz, Akçaabat Işıklar (Visera) HES''te incelemelerde bulundu.

Trabzon Yavuz Selim Sahası yaşatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Sahasını mutlaka yaşatmayı planladıklarını ifade etti.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem için dev adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafif raylı sistem için 2017 yılı bütçesinde 252 milyon TL ödenek ayırmayı planladıklarını bildirdi.

Maçka'daki HES projelerine vatandaşlardan tepki!

Maçka'da HES'ler ve taş ocakları vatandaşı isyan ettirdi. Yöre sakinleri HES ve taş ocakları nedeniyle derelerde su kalmadığını, balıkların öldüğünü ve patlatılan dinamitler nedeniyle mağdur olduklarını dile getirip yetkililerden yardım istedi.

Kırgızistan, HES projelerine yeni yatırımcı arıyor!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatı projelerine yeni yatırımcı aradıklarını belirtti.

Trabzon Akçaabat'ta altyapı sorunu çözülüyor!

Yıldızlı Mahallesinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasından son derece memnun olan vatandaşlar, yol üzerine astıkları pankartla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na özel olarak teşekkür ettiler.

Trabzon Katlı Otopark projesi için yıkımlar başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesine Trabzon’un en büyük katlı otoparkını kazandırmak içinde şu ana kadar 25 milyonluk yatırım yaptıklarını ifade etti.

Köprülü Kanyon’da HES tepki!

TÜRKÎYE'nin en önemli rafting merkezi Köprüçay'da 4 Haziran'dan bu yana devam eden şüpheli balık ölümleriyle ilgili inşası süren HES'i suçlayan çevreciler, balıklar adına mektup yazarak nehre bıraktı.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Trabzon Pazarkapı esnafı dönüşüme giren yerlerinin ne zaman yıkılacağının belirsizliğinden şikâyetçi. Çoğu kişi kiralarını ödeyemediği için artık kepenk indirmek zorunda kaldı. Kalan esnaflar da kendi çabaları ile ayakta durmaya çalıştıklarını belirtti.

trabzon ışıklar hes ihalesi Haberi

trabzon ışıklar hes ihalesi


EÜAŞ'a ait üç grup halinde toplam 5.5 MW kurulu güçte beş HES için toplam 23 teklif alındı.


Özelleştime İdaresi Başkanlığı (ÖİB), EÜAŞ'a ait toplam 5.54 MW kurulu güçte 5 akarsu santralinin üç ayrı grupta işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirmesi ihalelerine toplam 23 yatırımcıdan teklif alındığını açıkladı.


ÖİB'den yapılan açıklamada, birinci grupta yer alan Esendal ve Işıklar (Visera) santralleri için beş, ikinci grupta yer alan Kayaköy HES için 12 ve üçüncü grupta yer alan Dere ve İvriz santralleri için altı yatırımcı teklif verdi.


Üç grupta; Artvin-Esendal HES'te 0.3 MW, Trabzon-Işıklar HES'te 1.04 MW, Kütahya-Kayaköy HES'te 2.56 MW, Konya-Devrez HES'te 0.6 MW ev Konya-İvriz HES'te 1.04 MW olmak üzere toplam 5.54 MW kurulu güç...