28 / 03 / 2024

trabzon kamulaştırma

trabzon kamulaştırma

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.

Trabzonlular dikkat! Bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Trabzon Araklı'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Araklı'da 14 gayrimenkul hakkında acele kamulaştırma kararı alındı. Acele kamulaştırma  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak...

Tabakhane'de 535 binanın kamulaştırılması tamamlandı!

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar son sürat devam ediyor. Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane 'de bugüne kadar 535 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 312 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Trabzon'da bulunan bazı gayrimenkuller kamulaştırılıyor!

Trabzonda yer alan bazı gayrimenkuller Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılıyor

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Of için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Of'ta yer alan bazı taşınmazlar için Of Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Ortahisar'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Ortahisar'da yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Çaykara için acele kamulaştırma!

Trabzon Çaykara'da yer alan bazı taşınmazlar için Çaykara Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Araklı'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Araklı'da 14 gayrimenkul hakkında acele kamulaştırma kararı alındı. Acele kamulaştırma  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak...

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

4 ilde 55 alan için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Erzincan, Kayseri ve Trabzon İllerinde acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Trabzon Katlı Otopark Projesi için 25 milyonluk kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, katlı otopark inşaatı için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı. Yavuz Selim Bulvarı'ndaki kamulaştırmalar 25 milyon TL'ye mal oldu...

TOKİ Trabzon'da kamulaştırma yapmayacak!

TRABZON genelinde devam eden kentsel dönüşüm projelerinde kamulaştırma bedellerinin çok yüksek olması ve beklenenden fazla maliyetin ortaya çıkması nedeniyle TOKİ ve Trabzon Büyiikşehir Belediyesi radikal bir karar aldı.

Trabzon Çömlekçi'de 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor.132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri

Trabzon, Karaman, Elazığ ve Bursa'da acele kamulaştırma!

Trabzon, Karaman ve Elazığ illerinde kurulacak hidroelektrik santralleri ile Bursa İlinde kurulacak rüzgâr enerjisi santralinin yapımı amacıyla belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

trabzon kamulaştırma Haberi

trabzon kamulaştırma

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü 31899 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı

Yayımlanan karara göre, Adıyaman merkez ilçe Petrol Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmazın "100 bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında TOKİ tarafından acele kamulaştırılması için karar verildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, ayrıca tüm bunlar dışında Trabzon'un Of ilçesi Sulaklı Mahallesi'nde ilan edilen rezerv yapı alanı içerisinde yer alan bazı taşınmazlar ve  Rize'nin Çayeli ilçesi Büyükköy beldesi sınırları içerisinde meydana gelen sel ve heyelan sebebiyle afete maruz kalan bölgelerde ihtiyaç duyulan yapılaşmanın gerçekleştirilmesi için bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

TOKİ'den Trabzon Of'a 94 yeni dükkan geliyor

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen...