28 / 03 / 2024

trabzon stadı nerede

trabzon stadı nerede

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Hafta sonu Trabzon'da olacağız. Trabzon'un Akyazı'daki stadının temel atma törenine katılacağız. Çünkü çok uzun zamandır dolgu yapılıyordu. Artık temel atma işlemini gerçekleştireceğiz" dedi...

Trabzon Millet Bahçesi 2020'nin ikinci yarısında tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski Avni Aker Stadı’nın yer aldığı bölgede inşaatına  başlanılan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı yıkılıyor!

Trabzon Valisi Yavuz: "Avni Aker Stadı'nın temsili yaşatılması için uygun bir bölümü yıkılmadan bırakılacak ve hatıraların yaşatılmasına vesile olacaktır" dedi.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Avni Aker Stadı ne olacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Avni Aker Stadı'nın yerinin ne olacağı konuşuldu...

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı, Kasım başında açılacak!

Akyazı’dan sorumlu yönetici Saral: "2011 şampiyonluğumuz gibi bir stat inşa ediyoruz: Tertemiz. Türkiye’nin en üst düzey stadı. Kasım başında açacağız” dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

trabzon stadı nerede Haberi

trabzon stadı nerede


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda Trabzonspor'a büyük müjde verdi.


Erdoğan, "Hafta sonu Trabzon'da olacağız. Trabzon'un Akyazı'daki stadının temel atma törenine katılacağız. Çünkü çok uzun zamandır dolgu yapılıyordu. Artık temel atma işlemini gerçekleştireceğiz" dedi.


TRABZON’UN DÜNYA HARİKASI STADYUMU: Akyazı’da 795 dönüm deniz dolgusu yapılarak 458 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor. 40 bin seyirci kapasiteli. Stadyumun tribün altları dâhil olmak üzere tüm etrafı bir spor kompleksine...