24 / 04 / 2024

trabzon sürmenede yanan orman

trabzon sürmenede yanan orman

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker yanan orman alanları ile ilgili mecliste söz aldı. Şeker, yanan alanlara ağaç yerine bina dikildiğini ifade etti..

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

KPSS’den 70 alanlar kaçırmayın! Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor! İşte kadro dağılımı…

KPSS’den 70 alanların kaçıramayacağı bir iş ilanı duyurusu geldi. Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Peki hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar…

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kuraları bugün çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Sürmene 4. Etap projesinde yer alan 94 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

TOKİ Trabzon Şalpazarı 2020 kura çekilişi 4 Mayıs'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Şalpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00'da çekilecek.

Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu onarılacak!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Trabzon Sürmene'de yer alan Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Sürmene'deki Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Yanan ormanların imara açılması söz konusu olamaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bodrum'un kıyı ve koylarını incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Yanan ormanlarımızın imara açılması söz konusu olamaz." diye konuştu.

Trabzon'da yabancıların edindiği konut sayısı 4 bini geçti!

Türkiye'de yabancılara konut satışı yapılan iller arasında yer alan Trabzon'da yabancıların edindiği konut sayısı 4 bini aştı., Trabzon, Ocak-Haziran 2019 konut satış istatistiklerine göre Türkiye'de 7. sırada yer alıyor...

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

trabzon sürmenede yanan orman Haberi

trabzon sürmenede yanan orman



CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker yanan orman alanlarının imar sorunu hakkında mecliste söz aldı.


Şeker "Sayın Bakan bir algı operasyonu yapıldığını, yanan orman alanlarının ağaçlandırıldığını söylemişti. Buraya dikilenler gördüğünüz gibi bina, ağaç falan değil. Bu bir algı operasyonu değil, bunların hepsi gerçektir." dedi.


Muğla, Bodrum, Pina Yarımadası'nda yakılan orman alanının yerine binalar dikildiğini ifade eden Şeker "Bu binaların resmi de buradadır, bunların hepsi de gerçektir. Bunların sahipleri kimdir, bunu da AKP'liler gayet iyi biliyor." ifadelerinde bulundu.


Trabzon Sürmene'de yanan alan, Bakanın dediği gibi 20 hektar değil, 50 hektar olduğunu da dile getiren Şeker "39 millî park Bakanın döneminde imara açıldı. Dünyada 35'inci sıradaki Kaçkarlar maalesef bu dönemde imara açıldı. Sümela Manastırı dört yıldır ziyarete kapalı. "Bir yıl için kapatıldı." dendi, dört...