29 / 03 / 2024

Trabzon Tabakhane Yenicuma toki kurası

Trabzon Tabakhane Yenicuma toki kurası

TOKİ'nin Trabzon Merkez Tabakhane Yenicuma projesindeki 26 konut kura ile satılıyor. Peki, Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası ne zaman?

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Trabzon Ortahisar TOKİ Evleri TBMM gündeminde!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesi'nde yapılan TOKİ konutlarında kurasız ve indirimli konut sahibi olan kişiler TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Örs, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Tabakhane dönüşüm projesi için 672 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Tabakhane Yenicuma'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Trabzon Yenicuma'da sözleşme dönemi başlıyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Trabzon'da Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak rekreasyon projesinin yapımına başlanıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Trabzon Tabakhane Yenicuma toki kurası Haberi

Trabzon Tabakhane Yenicuma toki kurası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi'ndeki 26 adet konut kura yöntemiyle kura ile satışa çıkıyor.


TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma projesinde başvurular, T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 15 MAYIS – 26 MAYIS 2017 tarihleri arasında kabul edildi. 


Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası!

Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası 5 Haziran 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleşecek. Kura çekim işlemleri 3. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması,

kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Kişinin kendisi, eşi...