19 / 04 / 2024

trabzon yatırımları

trabzon yatırımları

AK Parti Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da devam eden konut inşası hakkında bilgi verdi. 

Trabzon'un geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Trabzon’un gelecek 5 senesine yön verecek olan 2020-2024 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Trabzon'a 1 milyar 365 milyon lira olan 216 proje!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonlularla bugün hasret gidermenin yanında, şehre kazandırılan toplam yatırım bedeli 1 milyar 365 milyon lira olan 216 projenin toplu açılışını yapacaklarını belirtti.

Trabzon'da 1,3 milyar lira bütçeli 216 proje hizmete alınacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı açıklamada, "Trabzonluları, yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete alınacak 1 milyar 365 milyon liralık 216 projenin toplu açılış törenine davet ediyorum" dedi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte hayata geçirilen ve geçirilecek olan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Trabzon'da dev projelere imza atıyoruz!

 Trabzon’un çok ciddi yatırımlar aldığını dile getiren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar ilçesinde birbirinden önemli çok sayıda çalışmayı sürdürdüklerini ifade ederken, “Dev işlere imza atıyoruz” diye konuştu.

Trabzon'a 9,2 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Trabzon'da son 15 senede yol, tünel ve köprü inşası için 9,2 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

Trabzon'un marka değeri yeni yatırımlarla artacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hayata geçirdikleri yatırımlarla kentin marka değerinin artacağını söyledi.

Trabzon'un yatırım projelerinde çalışmalar sürüyor!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin bir kısmını yerinde inceledi.

Trabzon'un 5 ilçesine 30 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi kentin 5 ilçesine 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapacak.

Trabzon Uzungöl'ün çevresi imara açıldı!

CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen, bölgedeki projelere ve yatırımlara ilişkin açıklamada bulundu. Pekşen, Uzungöl'ün çevresi ranta dayalı imara açıldığını belirtti.

Trabzon Akçaabat Işıklar HES projesi incelendi!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki projeleri inceledi. Yavuz, Akçaabat Işıklar (Visera) HES''te incelemelerde bulundu.

Trabzon itfaiye müfrezeleri ile donatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu "Trabzon itfaiye müfrezeleri ile donatılacak." dedi

Yeşilyol Projesi Uzungöl’de masaya yatırıldı!

Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) tarafından her ay bir ilde gerçekleştirilen istişare toplantısı Ekim ayında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl’de tertiplendi.

Trabzon 4 yılda yatırımlara doyacak!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut bugünkü yazısında Trabzon'a yapılacak yatırım adası ve havalimanı projelerini ele aldı. Turgut, ''2020’de Trabzon bu yatırımlarla uçar''dedi.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon yatırımlarında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentte hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte hayata geçirilen ve geçirilecek olan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Trabzon'da otel yatırımları hız kazandı!

Trabzon’da yatak kapasitesini artırmak için otel yatırımları hızlandı. 356 konaklama tesisinde 3 bin 796 oda ve 18 bin 650 yatak kapasitesine sahip Trabzon’da yatak kapasitesini artırma çalışmaları yapılıyor.

Trabzon Düzköy ve Vakfıklebir’deki yatırımlar hizmete açıldı!

Düzköy ve Vakfıklebir’deki yatırımlar törenle hizmete açıldı. Açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı...

trabzon yatırımları Haberi

trabzon yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Part'nin Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; son 18 yıl içerisinde kentte yapılan projeler hakkında bilgi veren Erdoğan bu sürede 8 bin 37 konut inşa edildiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptıkları hizmetlerden Türkiye'nin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her karış toprağının istifade ettiğini aktararak şu açıklamalarda bulundu: 

"Son 18 yılda Trabzon'a ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? Eski rakamla 35 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık Trabzon'a. Bu yatırımlarla eğitimde şehrimize 2 bin 952 adet yeni derslik kazandırdık. İkinci bir devlet üniversitesi olarak Trabzon Üniversitesini faaliyete geçirdik. Yükseköğrenim öğrencileri için 8 bin 794 kişi kapasiteli yurt binaları hizmete açtık. Halen 500 kişilik yükseköğrenim yurdumuzun inşası, 1500 kişilik...