19 / 04 / 2024

trabzon yıldızlı kanuni bulvarı tüneli

trabzon yıldızlı kanuni bulvarı tüneli

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nin batı tarafında yapımına başlanan 1.2 km'lik bölüm dışında, geriye kalan 22.5 km'lik kısım içerisindeki güzergahta yer alan Yıldızlı-Beşirli arasındaki tünel inşaatlarının yapımı gece gündüz sürdürülüyor..

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 1 adet dairenin yer aldığı projede 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi'nin binası 20.8 milyon TL'ye satılıyor!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon Akçaabat Yıldızlı-Merkez Mahallesi'nde bulunan Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi binası 20 milyon 885 bin TL'ye satışa çıkardı.

Trabzon Yomra 5 yıldızlı otellerin adresi oldu!

13 yıl önce tek bir otelin dahi bulunmadığı 8 bin nüfuslu Trabzon'un Yomra ilçesi, yapılan yatırımlarla hem nüfusunu 40 bine çıkardı hem de açılan 5 yıldızlı oteller sayesinde Körfez ülkelerinden gelen turistlerin konaklamadaki ilk tercihi oldu.

Ufuk Can: Trabzon Yıldızlı'nın imar planı değişmeli!

Trabzon Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can, Yıldızlı'da yapılan imar planı ile ilgili çağrıda bulundu. Can, vatandaşın yıllardır mağdur edildiğini artık vatandaşın hakkının verilmesi gerektiğini ifade etti.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı.30 eylül 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı 1 konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat Yıldızlı Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları yarın başlıyor.

Trabzon Akçaabat Yıldızlı TOKİ başvuruları!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı Projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Trabzon Akçaabat Yıldızlı TOKİ başvuruları 20 Temmuz 2015 tarihinden itibaren kabul edilecek.

Yıldızlı TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan çalışmayla Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor.

Yıldızlı TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor!

2015 yılı asfalt sezonunu Trabzon il genelinde 220 bin ton asfalt serme hedefiyle açan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının yolunu asfaltlıyor.

Hotel Trabzon ile Yalıncak Gülyalı'ya 5 yıldızlı proje!

Anda Gayrimenkul, Trabzon Ortahisar'da Yalıncak Gülyalı Mahallesi'ndeki İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı'nın yerine 5 yıldızlı Hotel Trabzon projesini inşa edecek. Proje 35 milyon TL'ye malolacak.

Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor! Teslimler 24 ay sonra!

Yapı Güven İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldızlı Star Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor. Projedeki daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Yıldızlı TOKİ Yoluna geçici çözüm!

Trabzon Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesindeki TOKİ yolunda mahalle muhtarlığının üstün çabaları sayesinde geçici de olsa yol sorunu çözüme kavuşuyor. Ufuk Can, yola Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden aldıkları asfaltı döktüklerini belirtti.

trabzon yıldızlı kanuni bulvarı tüneli Haberi

trabzon yıldızlı kanuni bulvarı tüneli

Kanuni Bulvarı için Yıldızlı ile Beşirli arasında yapımına başlanan tünellerin inşaatları hızla devam ediyor.


Daha önce Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nin batı tarafında yapımına başlanan 1.2 km'lik bölüm dışında, geriye kalan 22.5 km'lik kısım içerisindeki güzergahta yer alan Yıldızlı-Beşirli arasındaki tünel inşaatlarının yapımı yüklenici firma tarafından gece gündüz sürdürülüyor. Hızlı bir şekilde yapılabilmesi bu yılın şubat ayında Bakanlar Kurulu'ndan acil kamulaştırma kararı çıkartılan Kanuni Bulvarı tamamlandığında Trabzon, önemli bir ulaşım arterine kavuşmuş olacak


Yıldızlı ile Akoluk arasında 3 gidiş 3 geliş olacak, daha önce Akyazı'dan başlatılması planlanan ve projede yapılan değişiklik ile Yıldızlı'ya kadar tünelle uzatılan Kanuni Bulvarı güzergahında 11 adet Köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 4 tünel, bir viyadük bulunuyor.


Üç gidiş, üç geliş trafik şeridine sahip olan...