20 / 04 / 2024

trabzon yol yapım çalışmaları

trabzon yol yapım çalışmaları

2015 yılı içerisinde asfalt, beton yol, bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcanması planlanıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

2014 yılında Trabzon il genelinde 130 bin ton asfalt seren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, içinde bulunduğumuz kış mevsiminde de havaların sıcak gitmesini fırsat bilerek asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon'da bulunan bazı gayrimenkuller kamulaştırılıyor!

Trabzonda yer alan bazı gayrimenkuller Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılıyor

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Trabzon'da 22.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 22 milyon 904 bin 846 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

trabzon yol yapım çalışmaları Haberi

trabzon yol yapım çalışmaları


Bu yıl içerisinde asfalt, beton yol,  bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcanması planlanıyor.

Büyükşehir, 2015 yılı asfalt sezonunda 180 bin ton asfalt üreterek sermeyi planlıyor. Trabzon genelinde yapılacak asfalt çalışmasının maliyeti yaklaşık 30 milyon TL olacak.


2015 yılı içerisinde ayrıca 6 milyon TL tutarında yol bakım ve onarım çalışması yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, DOKAP Projesi Yeşil Yol ödeneği kapsamında ise yaklaşık 11 milyon TL bütçeli asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştirecek.

Bu yıl içerisinde 20 milyon TL harcayarak 110 bin metre küp beton yol yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bunun için ihale hazırlıklarını sürdürüyor. Beton yol yapma çalışması ilçelerin nüfus yoğunluğu ve yol ağına göre değerlendirilecek.

DOKAP Projesi kapsamında, Uzungöl-Çayıroba-Yente...