20 / 04 / 2024

Trend Kozluca fiyat

Trend Kozluca fiyat

Şehitoğlu İnşaat tarafından Bursa İnegöl'ün ilk akıllı ev projesi olarak inşa edilen Trend Kozluca'nun Ağustos ayında teslime dilmesi bekleniyor. Projenin yüzde 80'inin satışını gerçekleşti.

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

En trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi

Küpeden, kolyeye, bileklikten yüzüğe kadar en trend takılar Lal Pırlanta'da yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Arnica Rose Diva Trend Blender Set en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica GH21593 Rose Diva Trend Blender set mutfakta birçok parçalama ve karıştırma işlemini sizin yerinize yapan elektrikli ev aletidir.Paslanmaz bıçakları sayesinde üstün performans gösterir.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Baget yüzüklerde dev fırsat! Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi 

Baget yüzüklerin son zamanların en trend yüzükleri arasında yer alıyor. Sembolgold bu nadide yüzüklerde dev fırsat başladı. Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi...

Bershka’dan çanta ve ayakkabıda yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Bershka 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Trend giyim markası Bershka bir süredir devam eden indirimlerine ek pek çok yeni üründe de yüzde 30’a varan indirim yaptı. Tüm kategorilerde geçerli olan indirimleri sizin için listeledik. İşte Bershka 29 Ekim 2022 fiyat listesi..

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ford'dan Türkiye'ye özel kampanya! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford'dan Türkiye'ye özel bir kampanya geldi. Buna göre Trend X'in fiytlarında indirim var. İşte güncel fiyat listesi. 

Zara’nın yüzde 45 indirimli ürünlerine gardırobunuzda yer açın! Zara 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Blazer ceketler, topuklu ayakkabılar, yüksek bel pantolonlar ve daha birçoğu Zara’nın indirimli fiyatları sizi bekliyor. Gardırobunuzda indirimlere yer açın. Zara'nın trend parçalarına indirimli fiyatlardan ulaşmak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte Zara 19 Eylül fiyat listesi...

Zara’nın yeni sezonu satışa çıktı! Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi.

Kazaklar, triko etekler, topuklu botlar ve daha birçoğu Zara’nın yeni sezonunda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, uzun kollular ve kalın kumaşlar gardıroplarda yerini almaya başladı. Zara, trend parçalarla yeni sezon koleksiyonu sizi bekliyor. İşte Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Trend Kozluca fiyat Haberi

Trend Kozluca fiyat

Şehitoğlu İnşaat, İnegöl'ün ilk akıllı ev projesi Trend Kozluca'yı bu yılın ağustos ayında tamamlamayı planlıyor. İnegöl'ün yeni gelişim alanlarından olan Kozluca'da 2016 yılında inşaatına başladıkları Trend Kozluca ile ilk akıllı ev konseptini İnegöl'e getirdiklerini söyleyen Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şehitoğlu, 2017 yılının Ağustos ayında tamamlamayı planladıkları konutların yüzde 80'inin satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti. 


"Akıllı teknolojileri kullandık" 

50 daire ve iki ticari alandan oluşan projenin detaylarını aktaran Şehitoğlu, "Sakinlerine, hamam, sauna, spor salonu, daire başına iki araçlık park olanı gibi sosyal imkanlar da sunuyor. Teknolojik anlamda donanımlı hale getirdiğimiz evlerimizde; elektrik, su ve doğalgaz hem evin içinden hem de dışardan kontrol edilebilecek bir sisteme sahip. Eve gitmeden, cep telefonundaki bir uygulama ile kombi sıcaklığını dahi ayarlamak mümkün. İnegöl'de akıllı ev teknolojisinin...