25 / 04 / 2024

Tresette Mutfak 2017

Tresette Mutfak 2017

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

Tresette Mutfak System 38 Gold serisini tanıtıyor!

Modern ev dekorasyonunda son yıllarda trend haline gelen altın rengi, mobilyalarınızdan sonra şimdi de mutfağınıza yerleşiyor.

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

Kartal Royal Garden Evleri'nde teslimler 2017'de!

Kartal Royal Garden Evleri 20 ve 30 katlı iki kuleden meydana geliyor. 400 dairenin yer aldığı projede teslim tarihi 2017 yılı olarak öngörülüyor.

Ebru Özdemir: 3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter!

3. havalimanıyla ilgili yer tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar sürerken ihaleyi kazanan Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu’ndan ilk açıklama geldi. Ebru Özdemir '3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter' dedi.

Döner Mutfak Folkart Towers'ta hizmete açıldı!

FOLKART'ta İZMİRLİ iş adamları Ahmet ve Oğuzhan Demir ile Yüksel Özkavcı, Folkart Towers'ın altında 'Döner Mutfak' ile sektöre iddialı giriş yaptı. Mekanın açılışına şarkıcı Gökhan Tepe de katıldı...

Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası içinde Kartal'da hayata geçirilen Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 24 ay sonra! İstanbul projesinde toplam 400 adet konut yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

3.havalimanın ilk etabı 29 Ekim 2017'de hizmete girecek!

İstanbul' daki yeni havalimanında zemin çalışmaları hızla devam ediyor İlk etap 29 Ekim 2017' de hizmete girecek İstanbul' daki yeni havalimanında zemin çalışmaları sürüyor..

Hep İstanbul projesi 2017 yılında teslim!

1.424 konutun yer alacağı Hep İstanbul projesi 56 bin 880 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İstanbul Esenyurt Hep İstanbul projesi 2017 yılında teslim ediliyor.

Royal Garden İstanbul Kartal Evleri 2017'de teslim edilecek!

Royal Garden İstanbul Kartal Evleri kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 20 ve 30 kattan meydana gelen 2 kulede konumlandırılıyor.

Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 2017'de yapılacak!

Kartal Royal Garden İstanbul projesi Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. 2017 yılında teslimlerinin başlayacağı proje Royal Grup tarafından yükseliyor. Projede toplam 400 daire bulunuyor.

De’Longhi Braun ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi'nde!

Elektrikli ev aletleri sektöründe lider grup De’Longhi Bosphorus, yeni bir sponsorluk çalışmasına imza attı. De’Longhi Grup, son olarak bünyesine kattığı Braun markasının ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi’ne sponsor oldu...

Nef konut projelerinde daireler 2017'de teslim!

Nef Ataköy 22 projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 2017'de yapılması planlanıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Nef konut projelerinde teslimler 2017'de!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Ataköy 22 projesinde teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Tresette Mutfak 2017 Haberi

Tresette Mutfak 2017

Yeni yaşam düzeninde evin lezzet merkezi olan mutfaklar sadece yemek yapma değil, evin sosyalleşme alanı olarak da kullanılıyor. Aile toplanmaları, misafir ağırlamalar, keyif köşeleri gibi evin içinde var olan yaşam konseptleri mutfaklara taşınıyor. Mutfaklar artık, statü simgesi ve yaşam tarzı belirleyicisi haline gelirken 60 yıllık tecrübesiyle bugün mutfak, banyo, kapı üretiminde dünya liginde oynayan bir şirket haline gelen Aslandağ Group, mutfak sektörüne ve evlerimize ilham verecek yeni bir markayı hayata geçirdi: Tresette Mutfak. Yüzde 100 yerli üretim olan Tresette Mutfak, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıp, konfor sağlarken aynı zamanda da estetik değeri olan tasarımlarıyla da A plus yaşam şekli sunuyor. Modern dokular, fonksiyonel üniteler, özgün renkler ve modeller ile yaşamdan ilham alan bir mutfak markasını sektöre kazandırdıklarını belirten Aslandağ Group Yönetim...