18 / 04 / 2024

Tresette Mutfak modelleri

Tresette Mutfak modelleri

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

Mutfakta Zaman Kazanın! İşte Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yiyecekleri hazırlarken en çok rendeleme, doğrama gibi işlemler vakit harcar. Ancak buna en güzel çözüm, pratik mutfak aletleriyle sağlanır. Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Tresette Mutfak System 38 Gold serisini tanıtıyor!

Modern ev dekorasyonunda son yıllarda trend haline gelen altın rengi, mobilyalarınızdan sonra şimdi de mutfağınıza yerleşiyor.

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

STOSA’dan yeni yıl kampanyası!

STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35’e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açılıyor!

Kahramanmaraş'ın kültürel miraslarını gün yüzüne çıkarmak, mutfak kültürünü gelecek nesillere ulaştırmak amacıyla çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Tematik Mutfak Müzesi'ni iki ay sonra hizmete açmayı planlıyor.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

Demsaş Mutfak kişiye özel tasarımlar yapıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Tresette Mutfak modelleri Haberi

Tresette Mutfak modelleri

Yeni yaşam düzeninde evin lezzet merkezi olan mutfaklar sadece yemek yapma değil, evin sosyalleşme alanı olarak da kullanılıyor. Aile toplanmaları, misafir ağırlamalar, keyif köşeleri gibi evin içinde var olan yaşam konseptleri mutfaklara taşınıyor. Mutfaklar artık, statü simgesi ve yaşam tarzı belirleyicisi haline gelirken 60 yıllık tecrübesiyle bugün mutfak, banyo, kapı üretiminde dünya liginde oynayan bir şirket haline gelen Aslandağ Group, mutfak sektörüne ve evlerimize ilham verecek yeni bir markayı hayata geçirdi: Tresette Mutfak. Yüzde 100 yerli üretim olan Tresette Mutfak, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıp, konfor sağlarken aynı zamanda da estetik değeri olan tasarımlarıyla da A plus yaşam şekli sunuyor. Modern dokular, fonksiyonel üniteler, özgün renkler ve modeller ile yaşamdan ilham alan bir mutfak markasını sektöre kazandırdıklarını belirten Aslandağ Group Yönetim...