19 / 04 / 2024

TTA Gayrimenkul AŞ

TTA Gayrimenkul AŞ

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kırşan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bünyesinde kurulan TTA Gayrimenkul AŞ'nin genel müdürü oldu. Kırşan, ÖİB başkan yardımcılığı ve genel müdürlük görevini birlikte yürütecek...

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

ÖİB'den Muğla Datça'da imar planı değişikliğine onay!

TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı Muğla'nın Datça ilçesi İskele Mahallesi'ndeki parsele ilişkin hazırlanan Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar Planı değişiklikleri Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), onaylandı.

TTA Gayrimenkul'ün Didim'deki gayrimenkulleri 6 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul'ün Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazları özelleştirildi..

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

Aydın Didim'de imar planı değişikliği onaylandı!

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

TTA Gayrimenkul'ün gelir kaynakları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin gelir kaynaklarına ilişkin soru önergesi hazırlayarak meclis gündemine taşıdı..

TTA Gayrimenkul'ün Kartal'daki gayrimenkulü TBMM gündeminde!

TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin İstanbul Şehir Üniversitesi'ne satışını gerçekleştirdiği Kartal'daki taşınmaz mecliste konu oldu..

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

TTA Gayrimenkul 4 ildeki 5 taşınmazını sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışına onay çıktı.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul AŞ Haberi

TTA Gayrimenkul AŞ

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı  Halil İbrahim Kırşan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bünyesinde kurulan TTA Gayrimenkul AŞ'nin genel müdürü oldu. Tekel Genel Müdürlüğü sonrası kurulan TTA (Tütün, Tuz ve Alkol) Gayrimenkul AŞ, tütün, tuz ve alkol işletmelerine ait iken İdareye geçen gayrimenkullerin satışını gerçekleştirecek. 


Daha önce de Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ genel müdürlüğü görevini de yürüten Kırşan, bu şirketin satışı sonrası Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı'na getirilmişti. Kırşan, değişik komisyonlarda görev almanın yanında MTA'da daire başkanı olarak görev yaptı. Kırşan, ÖİB başkan yardımcılığı ve genel müdürlük görevini birlikte...