20 / 04 / 2024

Tual Bahçekent dükkan ihalesi

Tual Bahçekent dükkan ihalesi

Emlak Konut güvencesiyle, Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesinin dükkan ihalesi gerçekleştirildi. Açık artırma ihalesinde 58 dükkan toplam 37 milyon 225 bin TL'ye satıldı..

Tual Çarşı'daki 175 dükkan 12 Kasım'da satışa çıkıyor!

Bahçeşehir'de inşa edilen Tual Bahçekent'te yer alan Tual Çarşı'daki 175 adet dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. İhalesi 12 Kasım'da yapılacak.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Bergama Millet Bahçesi için 86 dükkan yıkılacak!

İzmir'de hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi projesi kapsamında 86 dükkan için yıkım kararı alındı. Karara tepki gösteren esnaf Belediye Meclisi’nin önünde protesto gerçekleştirdi. 

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 şanslı kişi kurayla belirleniyor!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 hak sahibini kura ile belirleyecek. Kuraya katılım için son tarih 14 Ocak...

Tual Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Tual Bahçekent " projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Tual Bahçekent dükkan ihalesi Haberi

Tual Bahçekent dükkan ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından açık artırma usulüyle satışa sunulan Tual Bahçekent Çarşı projesindeki 175 dükkandan 58 tanesine teklif geldi. 58 dükkan toplam 37 milyon 225 bin TL'ye satıldı.


Tual Çarşı'daki teklif gelen 58 dükkanın muhammen satış bedelleri toplam KDV dahil 32 milyon 520 bin TL'den 37 milyon 225 bin TL'ye yükseldi. 


Teklif gelen ticari ünitelerin satış işlemleri ve ihale süreci devam ediyor. 


Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi Bahçeşehir'de yer alıyor. Projenin dükkan ihalesi 12 Kasım'da gerçekleştirildi. 


Web: