19 / 04 / 2024

Tual Çarşı dükkanları

Tual Çarşı dükkanları

Tual Çarşı’da yer alan ve ilk etapta satışa sunulan ticari ünitelerin 58 adedinin satışı gerçekleşti. Tual Çarşı dükkanlarına 37 milyon TL değerinde teklif geldi.

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Mısır Çarşısı’ndaki dükkanların yarısı kepenklerini açmadı!

Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışta!

"Güçlü konum, sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılan Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışa çıkacak.

Torkam E5 Çarşı dükkanları çok yakında satışta!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "TORKAM E5 projemizde rezidansların ve ofislerin yanı sıra çok yakında satışa çıkacak TORKAM E5 Çarşı Dükkanları gurbetçilerimizin ilgi odağındaydı" dedi...

Terrace Lotus çarşı dükkanları fiyat!

Terrace Lotus projesi çarşı bölümündeki ticari üniteler satışa çıktı. Terrace Lotus çarşı dükkanları fiyat listesi 637 bin TL'den başlıyor...

Tual Çarşı dükkanlarına 37 milyon liralık teklif!

Tual Çarşı’da yer alan ve ilk etapta satışa sunulan ticari ünitelerin 58 adedinin satışı gerçekleşti. Tual Çarşı dükkanlarına 37 milyon TL değerinde teklif geldi.

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatı!

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. 12 Kasım'da ihalesi yapılacak olan Tual Çarşı'da 175 dükkan yer alıyor...

Tual Bahçekent Çarşı dükkan ihalesi!

Tual Bahçekent Çarşı dükkan ihalesi 12 Kasım'da yapılıyor. Tual Bahçekent Çarşı'da 175 dükkan yer alıyor...

Tual Çarşı dükkanları Haberi

Tual Çarşı dükkanları

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Avrupa Yakası’nın hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirilen 'Tual Bahçekent' projesindeki ticari alanların 2017 ocak ayında planlanan ihalesi yoğun talep üzerine erkene çekilerek 12 Kasım’da gerçekleştirildi. 


Tual Çarşı’da yer alan 186 ticari ünitenin (dükkan, hastane, devlet okulu, özel okul ve kreş) 175 adedi açık ihalede satışa sunuldu. Satışı gerçekleşen 58 adet ticari üniteden toplam 37 milyon 225 bin TL gelir elde edildi. 


Bahçeşehir bölgesinin geniş sosyal donatılarına sahip projesi Tual Bahçekent’te toplam 1.739 konut, özel bir hastane, özel bir okul, bir devlet okulu ve özel kreş bulunuyor. Projenin sosyal donatıları arasında kapalı havuz, sauna, fitness, buhar odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası yer alıyor. 


Yılın son ihalesine yoğun ilgi 

2016 yılının...