20 / 04 / 2024

Tülin Şahin nerede kalıyor

Tülin Şahin nerede kalıyor

12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bekleyiş sona erdi! 2023 model Tofaş Şahin Türkiye’de satışa çıktı; Vergiler dahil fiyatı bedavadan biraz pahalı

2023 model Tofaş Şahin nihayet Türkiye'de de satışa çıktı. Uygun fiyatıyla dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Ve 2023 Tofaş Şahin Türkiye'de; Kendisi gibi fiyatı da efsane

Tofaş kuş serisinin en değerli otomobillerinden biri olan Şahin, 2023 model olarak Türkiye'de tekrar satışa çıkmaya hazırlanıyor. Aracın fiyatı ise gerçekten efsane! İşte tüm detaylar...

2023 Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı! Asgari ücretlilerin umut ışığı Tofaş olacak!

2023 model Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı bir süredir gündemde yer alıyor. Peki üretimi devam eden Tofaş Şahin’in fiyatı belli oldu mu? İşte detaylar!

2023 Tofaş Şahin Türkiye'de! Üstelik ikinci el fiyatından bile ucuz! 

Kuş serisinin efsanesi Tofaş Şahin'de şaşırtan gelişme..... 2023 modeli üretilen araç Türkiy'ye de geldi. Fiyatı ise ikinci el fiyatından bile ucuz... İşte sıfır km Tofaş Şahin'in Türkiye fiyatı...

Ve 2023 model Tofaş Şahin pazara çıktı! Türkiye fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Tofaş'ın meşhur kuş serisinin en çok satan modeli olan Şahin'in yeniden üretilecek olan 2023 modeliyle ilgili son dakika gelişmesi ortaya çıktı. İşte Tofaş Şahin 2023 Türkiye detayları…

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Tülin Şahin nerede kalıyor Haberi

Tülin Şahin nerede kalıyor


Ünlü şef Mehmet Özer’le 12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.


2006 yılında nikah masasına oturduğu eşi Memet Özer'le boşanacağı konuşulan Tülin Şahin'den şaşırtan hamle! Geçtiğimiz haftalarda çıkan ayrılık dedikodularını yalanlamak yerine sürekli yurt dışında hem iş hem de tatil yapmayı tercih eden güzel model, yeni hareketiyle "Eve dönüş yok" der gibiydi.


OTELİ UCUZA GETİRDİ 


Dedikodulara göre; ayın büyük bölümünü yurt dışında geçiren Şahin, İstanbul'da olduğu akşamlarda kalmak için de Çırağan Palace Kempinski'den oda tuttu. Sosyal medya hesaplarında sık sık Türkiye ve Dubai'deki Kempinski otellerinin reklamını yapan Tülin Şahin'in, bunun karşılığında 1 aylık tuttuğu odayı da çok ucuza getirdiği iddialar arasında.


12 yıldır evli olan ve beraberlikleriyle magazin dünyasının örnek çifti olan Şahin ile Özer,...