25 / 04 / 2024

TÜMAŞiş ilanı

TÜMAŞiş ilanı

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş. firmasının metro ve raylı sistemler kontrollük hizmetlerinde çalıştırma üzere eleman arıyor. İşte adaylarda aranan özellikler...

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, personel ihtiyacını gidermek amacıyla yeni bir işe alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden duyurulan bu ilana göre, TÜRASAŞ'ta 7 farklı pozisyonda 213 yeni personel istihdam edilecek. TÜRASAŞ iş ilanı için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar…

THY'den depremzede öğrencilere büyük jest! İş ilanı açıldı!

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma sebep olan depremden etkilenen afetzede öğrenciler için part - time iş ilanı açtı. İşte detaylar...

İŞKUR açıkladı! En fazla iş ilanı olan meslekler hangileri? Tek tek açıklandı! Görenler hayrete düştü

İŞKUR'un verilerine göre 2022 yılı Ocak-Temmuz döneminde ise açık iş sayısı yüzde 41,3 arttı. Peki en fazla iş ilanı olan hangi meslekler? Kimler en çok hangi işi yapıyor? İŞKUR tek tek açıkladı. İşte detaylar...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

MİT'ten ilginç iş ilanı! İşte MİT'te çalışmanın koşulları

Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) yapılan açıklamada kuruma personel alınacağı bildirildi. MİT'in resmi internet sitesinde paylaşılan ilginç iş ilanında “Peşindeyiz ve seni iyi tanıyoruz” sloganı dikkati çekti.

Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmeli!

Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. K. Erçin Kasapoğlu, "Deprem sonrası'na değil, 'deprem öncesi'ne ağırlık vermeliyiz" dedi. Kasapoğlu, Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmesi gerektiğini belirterek, binalar güçlendirilmeli dedi.

İstanbul depremi için Genel Deprem Seferberliği ilan edilmeli!

Yüksek Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Türkiye'nin ağır bir İstanbul depremini nasıl kaldırabileceğini tartışmak üzere ‘Genel Deprem Seferberliği‘ ilan edilmesi gerektiğini belirtti.

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Bahreyn, Türk iş adamlarını yatırıma çağırdı!

Bahreyn, Türk iş adamlarını ticaret ve yatırıma çağırdı. Bahreyn Ticaret Odası’nın davetlisi olarak önümüzdeki ay Türkiye'den geniş bir iş adamı Bahreyn'e gidecek.

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Bir an önce kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne destek verdi. ERA Gayrimenkul Koordinatörü Baygan da ‘bir an önce kentsel dönüşüm sefeberliği ilan edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağaçlar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünelinin inşaatı için Maçka Parkı’nın bir bölümünden geçecek hattın imar planı değiştirildi. Peki, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağalar kesilecek mi?

TÜMAŞiş ilanı Haberi

TÜMAŞiş ilanı

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş. firmasının metro ve raylı sistemler kontrollük hizmetlerinde çalıştırma üzere eleman arıyor. İşte adaylarda aranan özellikler...


- Üniversitelerin ilgili Mühendislik-Mimarlık fakültelerinden mezun

- En az 10 yıllık mesleki tecrübeye sahip

- Metro ve raylı sistemlerin işlerinde asgari 5 yıl deneyime sahip

- Metro ve raylı sistemlerin saha kontrollüğü ve/veya yapımında deneyimli olan

- İstanbul Anadolu yakasında ikamer...