20 / 04 / 2024

turgutlu spor salonu ne zaman açılacak

turgutlu spor salonu ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Turgutlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde sona gelindi.

Manisa Turgutlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanıyor

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Turgutlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde sona gelindi.

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Manisa Turgutlu Spor Salonu zamanında tamamlanacak!

Haziran ayında temeli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona yaklaşılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da 14 bin 325 metrelik alanda Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesinin inşaatını sürdürüyor. Turgutlu gençliğinin merakla beklediği projede adım adım sona yaklaşılıyor.

Muharrem Candaş Spor Salonu açıldı!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını, Muharrem Candaş Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürdü. Tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nun ihale süreci başladı!

Turgutlu Belediyesi'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile eş finansman desteğiyle Turgutlu'ya Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu kazandırmak için kolları sıvadı. Projede ilk adım atılarak ihale süreci başladı.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

KARAMAN Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Karaman'a yapılması planlanan ve arsası belediye tarafından tahsis edilen 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmalar başladı.

Sakarya Pamukova Spor Salonu çürümeye terk edildi!

CHPli Erdoğan Sakarya Isır ve Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke, Pamukova Spor Salonu, yüzme havuzu ve stadında incelemelerde bulundu. Teke, spor salonunun çürümeye terk edildiğini söyledi.

Gebze Kapalı Spor Salonu restore ediliyor!

Gebze Kapalı Spor Salonu yeniden düzenleniyor. Başta ana koridorlar, sporcuların ve hakemlerin soyunma odaları, duş kabinleri, tuvaletler, lavabolar, ambarlar ile binanın iç yüzeyinde sıva ve boya çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Manisa Yunusemre'de Muradiye Spor Salonu çalışmaları incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Salonu'nu yerinde inceledi. Özdağ, "Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık.

Antalya'da 10 bin kişilik spor salonu inşaatı yüzde 98 tamamlandı!

Antalya'da yapılan 10 bin kişilik spor salonu inşaatının yüzde 98'i tamamlandı. 46.5 milyon liraya mal olan spor salonunun Nisan ayında müsabaka oynanmaya hazır hale geleceği belirtildi.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

turgutlu spor salonu ne zaman açılacak Haberi

turgutlu spor salonu ne zaman açılacak


Toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi kapsamında Turgutlu’da dönüşümü gerçekleştirilen 40 adet Jest marka aracın anahtar teslim törenine katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte yapımında sona gelinen Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar tarafından karşılanan Başkan Ergün, projenin ilerlemesinin devam ettiğini, en geç yaz aylarında dev tesisin ilçeye kazandırılmış olacağını söyledi. Başkan Ergün’e teşekkür ederek çiçek takdim eden Ergenekon Mahallesi Muhtarı Arif Yaşar, projenin mahallelerine değer kattığını söyledi.

Gençlerin Spora Teşvik Edilmesi Açısından Önemli

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve yüklenici firma yetkililerinden projedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, “Turgutlu Belediyemiz işbirliğiyle temelini attığımız dev projenin artık ince işlerine geldiğini görüyoruz. Turgutlu, spor aktiviteleri...