18 / 04 / 2024

turizm 2017 verileri

turizm 2017 verileri

Turizmde son yıllarda yaşanan sıkıntılar en çok lüks hizmet veren otelleri vurdu. Geçmiş yıllarda özelikle zengin turistlerin ilk tercihleri arasında yer alan Antalya Belek’te otellerin 500-600 metrekarelik lüks villalarına talip çıkmıyor

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Utopya Turizm İnşaat, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ile yapılmasına ve konunun, 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verdi...

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta şirket merkezinde yapılacak...

Tek-Art İnşaat 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim Cuma günü yapılacak...

Utopya Turizm İnşaat 2017 faaliyet raporu!

Utopya Turizm İnşaat'ın 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosu yayınlandı.

Utopya Turizm İnşaat 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Konut sektörünün 15 yıllık fotoğrafı!

Dün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından inşaat ruhsatları ve yapı kullanma izin belgelerine ilişkin 2017 verileri yayınladı. Peki, konut sektöründe durum ne?

Konut satış fiyatları Ocak 2017'ye göre artış gösterdi!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi ve REIDIN Emlak Endeksi Ocak ayı verileri açıklandı. Konut satış fiyatları Ocak 2017'ye göre artış gösterdi.

2017’de konutta en çok aranan ilçeler hangileri?

2017 yılındaki toplam konut satışı yüzde 5,1 artışla 1.409.314 adet ile kapanırken, yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet kendi verileri üzerinden değerlendirme yaptı. 

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 19 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile  açıldı.

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Temel ve Aziz Emre Turan ortaklığında 14 Aralık 2017'de  20 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Ayalword Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayalword Turizm İç ve Dış Ticaret Limited 100 bin TL sermaye ile 13 Aralık 2017'de Tarıf Alnassan tarafından kuruldu. 

turizm 2017 verileri Haberi

turizm 2017 verileri


Turizmde son yıllarda yaşanan sıkıntılar en çok lüks hizmet veren otelleri vurdu. Geçmiş yıllarda özelikle zengin turistlerin ilk tercihleri arasında yer alan Antalya Belek’te otellerin 500-600 metrekarelik lüks villalarına talip çıkmıyor. Ruslar geri dönse de Avrupa’da kaybın devam ettiğini söyleyen Cornelia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya, “Denge bozuldu. Fiyatlar düştü. Lüks villalarda kalan Ruslar artık Türkiye’ye gelmiyor” şeklinde açıklama yaptı. 


GEÇEN yılı ‘kayıp’ olarak geçiren turizm sektörü, 2017’de özellikle Rus turistin geri dönmesiyle birlikte toparlanma sürecine girdi. Türkiye’ye gelen toplam turist sayısındaki artış Rus turist ile sağlanırken, Avrupa’dan gelen turist sayısında kayıp devam ediyor. 


Bu da otel fiyatlarının düşmesine, gelirlerin erimesine neden oluyor. Yaşanan süreçte birçok otelin turist çekebilmek için fiyat kırdığına dikkat çeken Cornelia Diamond Golf Resort...