25 / 04 / 2024

türk kahvesi kültürü ve araştırmaları derneği

türk kahvesi kültürü ve araştırmaları derneği

Ataşehir Finans Merkezi’nde yükselen Metropol İstanbul, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlediği "Bozkırdan Saraya Türk Mutfağının Hikayesi" organizasyonunun ana sponsoru oldu...

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

CarrefourSA’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü!

8 Kasım’a kadar CarrefourSA’da küçükten büyüğe herkesi ilgilendiren indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Carrefour’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Arzum Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 3 Kasım 2023 fiyat listesi...

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Atatürk Kültür Merkezi iki yılda açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin temelini atarken, “İstanbul Atatürk Kültür Merkezi milletin değerleriyle, inancıyla, insanımızın tarihi ve kültürüyle kavgalı jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır” diye konuştu.

türk kahvesi kültürü ve araştırmaları derneği Haberi

türk kahvesi kültürü ve araştırmaları derneği

Düzenlenen organizasyonda Metropol İstanbul standı yoğun ilgi görürken organizasyonda sergilenen proje maketini inceleyen misafirler, satış ekibi tarafından yapılan özel sunumlarla proje hakkında bilgi aldı. Etkinliğe katılan tüm misafirlere Metropol İstanbul projesinden özel indirim kuponu hediye edilirken düzenlenen piyango çekilişinin büyük ikramiyesi olarak da bir talihliye projeden yüzde 20’lik indirim kuponu hediye edildi.


250 metre uzunluğuyla Avrupa’nın en yüksek binalarından biri olacak kulesi, rezidans blokları ve lüks bir alışveriş caddesinden oluşan Metropol İstanbul, Türk kahvesi kültürünü yaşayan bir değer haline getirmeyi hedefleyen Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin “Bozkırdan Saraya Türk Mutfağının Hikayesi” adlı organizasyonunun ana sponsoru oldu. 14 Ocak 2013 Pazartesi günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen organizasyonda desteklerinden dolayı Metropol İstanbul projesine plaket verildi. Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları...