18 / 04 / 2024

türk telekom mecidiyeköy

türk telekom mecidiyeköy

Antalya merkezli yerli otel zinciri Melas Hotels, şehir otelciliğine girmeye hazırlanıyormuş. Para Dergisi yazarlarından Özlem Kapar Bayburs konu hakkında yazı paylaştı.

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emeklilere özel bir fırsat! Türk Telekom, bu kişilere yurtiçi tüm yönlerde 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkını 12 ay taahhüt ile sadece 120 TL'ye sunuyor. İşte tüm detaylar...

Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!

Türk Telekom, 1 Temmuz 2023 itibarıyla geçerli olacak zam oranlarını duyurdu ve kullanıcılarını bekleyen zamlarla ilgili bilgi verdi. Kullanıcılar, yaklaşık olarak yüzde 38'e varan zam oranlarıyla karşı karşıya kalacaklar.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’nun depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını belirtti.

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

Türk Telekom’dan 9 ayda 32.7 milyar lira gelir!

Türk Telekom, Ocak-Eylül 2022 döneminde konsolide bazda 32 milyar 755 milyon lira gelir elde ederken, yıl sonu finansal öngörülerini yukarı yönlü güncelledi.

Cep telefonu mobil tarifeye zam geldi! Az önce açıklandı! Türk Telekom, Vodafone, Turkcell...

Türk Telekom sim kart kullanan müşterilerini üzecek haberi verdi. 1 Kasım itibarıyla yurt içi her yöne standart/paketsiz kullanım dakika ücreti ve yurtiçi SMS gönderim ücretine zam yaptı. İşte detaylar...

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Türk Telekom’dan iş arayanlara büyük müjde! Tam tamına 12 bin 900 Türk Lirası maaş! Bu tarihleri kaçırmayın

Ünlü operatör şirketi Türk Telekom, kurun bünyesi dahiline istihdam edilmek için farklı unvanlarda uzman alımı ve personel alımı yapıyor. Ünlü şirket Türk Telekom’un personel alımı içinse unvanlar belirlenmiş durumda. İş ilanları kapsamı dahilinde 12 bin 900 Türk Lirası maaş ile 200’den fazla person

Türk Telekom'dan iPhone 12'ye dev kampanya! Değişim fırsatıyla 7 bin 532 TL indirim! 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olarak tanınan Türk Telekom'dan dev kampanya geldi! Kampanya kapsamında iPhone 12'ye 7 bin 532 TL'ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

türk telekom mecidiyeköy Haberi

türk telekom mecidiyeköy

Antalya merkezli yerli otel zinciri Melas Hotels, şehir otelciliğine girmeye hazırlanıyormuş. Mecidiyeköy'deki Türk Telekom Genel Müdürlük binasını 2015 yılında 85 milyon TL'ye satın alan Melas Hotels, bu binayı yıkıp yerine yeni bir bina inşa ederek otel olarak  değerlendirmeyi düşünüyormuş. Arkadaşımız Özlem Kapar Bayburs'un duyumlarına göre, 2015 Kasım ayında ihaleye girerek binayı satın alan firma, Telekom'un altı ay süren tahliye işlemlerinin ardından önce burayı kiraya vererek değerlendirmek istemiş. Ancak istediği rakama kiracı bulamayınca beklemeyi tercih etmiş.  Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Karamana, otel açmak için hiç acele etmediklerini, iki veya iki buçuk yıllık süre öngördüklerini söylüyormuş. Otelin Melas markasıyla mı işletileceği de henüz netlik kazanmamış. Ali Karamana, henüz 30 yaşında bir turizmci. Yurtdışında eğitim alan ve Almanya'da bir otelde...