28 / 03 / 2024

türkiye Abraaj Capital yatırım

türkiye Abraaj Capital yatırım

Acıbadem Sigorta'nın yüzde 90 hissesini Melazyalı Khazanah şirketine satan Abraaj Capital yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma, Türkiye'de sağlık alanında 2 yeni yatırım yapacak. Yatırımlar yakın zamanda açıklanacak...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Ekonominin kara kutusu İngiliz araştırma şirketi Türkiye için 2022 ve 2023 dolar tahminini açıkladı! Korkunç senaryo

Londra merkezli İngiliz ekonomik araştırma şirketi Capital Economics Türkiye için 2022 ve 2023 yıllarına yönelik dolar tahminini açıkladı.

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük 20 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

'Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde inşaatçılar da var!

Capital Dergisi “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" araştırmasının 8'incisini gerçekleştirdi. “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" listesinde inşaatçılarda yer alıyor...

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne çok ciddi fon girişleri olacak!

Intus Capital Yönetici Ortağı Kozlu, "Körfez Bölgesi başta olmak üzere, dünyanın farklı coğrafyalarından çok sayıda fon Türkiye’de olası yatırım fırsatlarını yakından inceliyor" dedi...

Türkiye'de AVM bitti!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" başlıklı etkinlikte "Duayenler ve İnovasyon" panelinde konuşma yapan Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM sektörünü sert bir dille eleştirdi. Kiğılı, "Türkiye'de AVM bitti" dedi.

NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma seçildi.

türkiye Abraaj Capital yatırım Haberi

türkiye Abraaj Capital yatırım

ACIBADEM Sigorta'nın yüzde 90 hissesini Melazyalı Khazanah şirketine satan Abraaj Capital, Türkiye'de yeni yatırımlara hazırlanıyor. Abraaj Capital İcra Kurulu Üyesi Selçuk Yorgancıoğlu, biri gayrimenkul diğeri gıda olmak üzere iki yeni yatırıma hazırlandıklarını söyledi. Yatırımlardan biri birkaç hafta içinde, diğeri de birkaç ay içinde açıklanacak. Yorgancıoğlu, "Acıbadem Sigorta'yı en sona saklamıştık, bu yıl onu da elimizden çıkardık. Bu satışla sağlık sektöründen tamamen çıktık ama sağlık alanında yeni yatırımlar yapacağız" açıklamasını yaptı. 


Vatan...