24 / 04 / 2024

türkiye mipim fuarı

türkiye mipim fuarı

MIPIM fuarının onur konuğu üç ülkesinden biri olan Türkiye, Cannes'da gövde gösterisi yaptı. 20 Seda kuruluşun yer aldığı fuarda Türk gayrimenkul projelerine yabancı yatırımcıların ilgisi büyük oldu...

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

Evim Türkiye Fuarı’nda 400 milyonluk satış!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı yoğun ilgi gördü.

türkiye mipim fuarı Haberi

türkiye mipim fuarı

MIPIM fuarının onur konuğu üç ülkesinden biri olan Türkiye, Cannes'da gövde gösterisi yaptı. 20 Seda kuruluşun yer aldığı fuarda Türk gayrimenkul projelerine yabancı yatırımcıların ilgisi büyük oldu.



Fransa'nın Cannes kentindeki uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'in Rusya ve Brezilya'yla birlikte onur konuğu olan Türkiye, adeta gövde gösterisi yaptı. 25'incisi düzenlenen fuara Türkiye'den 20 kuruluş katıldı. Türk gayrimenkul projelerinin tanıtıldığı stantlara yabancı yatırımcıların ilgisi dikkat çekti. Gayrimenkul alanında faaliyet gösteren katılımcılar, sektörün dünya çapında başarılarını artırması için önemli mesajlar verdi. Türkiye'deki gayrimenkul potansiyelinin tanıtılması için hükümet, STK'lar ve özel sektörün birlikte hareket etmesinin altını çizen sektör oyuncuları, "Türkiye'de inşaat sektörü takipçi değil öncü konumda ancak tanıtım noktasında eksiklerimiz var. Hükümetin de desteğiyle bu tip fuarlarda ön plana çıkıp, ülkemizdeki potansiyeli anlatabiliriz" dedi. Diğer...