19 / 04 / 2024

Türkiyenin ilk entegre sağlık projesi

Türkiyenin ilk entegre sağlık projesi

Mersin Şehir Hastanesi'nin zeminleri Gerflor’un patentli inovasyon ürünü olan Evercare koruma kürlü zemin kaplama ürünleriyle kaplandı.

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Türkiye ilk milli sondajında tarihindeki en büyük doğal gaz keşfini yaptı!

Türkiye, Karadeniz'de gerçekleştirdiği ilk milli sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz keşfetti.

Türkiye İhracat Merkezi ilk yurt dışı ofisini KKTC’de açtı!

TİM ilk yurt dışı ofisini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açtı. KTSO Başkanı Candan Avunduk, TİM’in, KKTC ihracatının artırılması açısından da büyük bir milat ve şans olacağını düşünüyoruz” dedi...

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Mersin Entegre Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Hizmet vermeye başladığında Türkiye'nin hizmete açılan ilk 'Entegre Şehir Hastanesi' olacağı belirtilen 'Mersin Entegre Sağlık Kampüsü' hizmet vermek için gün sayıyor.

Altaca Grubu Balıkesir'de entegre tesisi açtı!

Balıkesir Gönen’de kurduğu fabrika ile hayvan gübresi, anız, dal, yaprak, kabuk, çay, meyve kabuğu, sebze artığı, pirinç sapı gibi mevcut attıklardan petrol üreten Altaca Grubu, ilk entegre tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Tübitak ilk yerli rüzgar türbinini Temmuz'da açacak!

TÜBİTAK öncülüğünde hazırlanan ilk yerli rüzgar türbini elektrik üretimi için gün sayıyor. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Tunaboylu, “Projenin ikinci aşamasında 2,5 megavat versiyonu üretilecek” dedi.

Konak Tünelleri hizmete açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir trafiğine büyük ölçüde nefes aldıracak Yeşildere-Konak arasında inşa edilen Konak Tünelleri'ni hizmete açtı. Davutoğlu, tünellerdeki ilk yolculuğu da eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte kendisinin kullandığı araçla yaptı.

Türkiyenin ilk entegre sağlık projesi Haberi

Türkiyenin ilk entegre sağlık projesi

Türkiye’nin ilk entegre sağlık projesi olan Mersin Şehir hastanesinde 135.000 m2'lik zemin Gerflor ürünleriyle kaplandı. 328 bin m2’lik inşaat alanına sahip PPP bazlı proje 1.300 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyüğü konumunda. Yaklaşık 1.300 yatak kapasiteli Mersin Entegre Hastanesi’nin gerek sağlık birimlerindeki, gerekse de teknik hizmetler binasındaki zeminler, 4 bin kişilik istihdam ve günlük 6-8 bin hasta hizmeti karşılayabilecek aşınma üstünlüğüne sahip olacak.


Geflor Mipolam Cosmo ürünü Yüksek Aşınma Direnciyle 135.000 m2 Hastane Zemininde Yerini Aldı

Gerflor patentli Evercare yüzey koruma kürüne sahip Mipolam Cosmo, hastane zeminlerinin 120.000 m2’lik önemli bir kısmında kullanıldı.  Homojen vinil zemin kaplaması olan Cosmo, mat yüzeyli ve kolay bakım özelliğine sahip. Evercare koruma kürü sayesinde lekelenmelere karşı maksimum koruma sağlıyor.  Hastanenin zeminleri Mipolam Cosmo sayesinde 25 yıl...