18 / 04 / 2024

Tuzla Medikal Termal Otel

Tuzla Medikal Termal Otel

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Sohe Medikal Sağlık Ekipmanları Anonim Şirketi kuruldu!

Sohe Medikal Sağlık Ekipmanları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çökmez tarafından kuruldu.

Europack Medikal Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Europack Medikal Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Berk Çökmez tarafından kuruldu.

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.

AAD Lojistik İnşaat Medikal Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAD Lojistik İnşaat Medikal Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Türkmen tarafından kuruldu.

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Tuzla İçmeler'e 60 milyon TL'lik modern termal tesis!

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.

Tuzla Gölü termal kaplıca merkezi mi oluyor?

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

Türkiye'nin termal turizmde hedefi 100 bin yatak kapasitesi!

Türkiye'nin medikal turizm ve termal turizm alanlarındaki hizmet kalitesi yükseltilerek dünyadaki rekabet gücünün artırılması amaçlanıyor. Sağlık Bakanlığı medikal ve termal turizminden yılda yaklaşık 8.6 milyar dolar gelir elde etmeyi planlıyor.

Medikal ve termal turizmde hedef 8.6 milyar dolar!

Medikal ve termal turizmde hedef 8.6 milyar dolar. Sağlık Bakanlığı, uygulamaya girecek eylem planıyla medikal ve termal turizminden yılda yaklaşık 8.6 milyar dolar gelir elde etmeyi planlıyor.

Bursa Termal Turizm Forumu'na ev sahipliği yapacak!

Forumuna ev sahibi Kaplıcaları ve termal suları ile asırlardır imparatorları, kraliçeleri iyileştiren, hastalara derman olan Bursa. 19-22 Şubat 2014 tarihleri arasında Bursa Medikal ve Termal Turizm Forumu'na ev sahipliği yapacak

MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyüyecek!

Merkezi Gaziantep'te bulunan MB Holding, inşaat, enerji, medikal tekstil, tarım, yapı malzemesi sektörlerinin ardından turizm sektörüne de iddialı girdi. MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyümeyi hedefliyor.

Türkiye, medikal ve termal turizmde rekabet gücünü artıracak!

Türkiye, 10. Yıl Kalkınma Planı'na göre, Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı ile dünyada yükselen pazar konumunda olduğu medikal turizm, termal turizm alanlarındaki hizmet kalitesini yükseltecek ve rekabet gücünü artıracak...

Termal İstanbul, Tuzla İçmeler'de 150 milyon dolarlık yatırımla kuruluyor!

Tarihte ve bugün birbirinden güzel kaplıcaları, hamamları, içmeleri ile şifa dağıtan Tuzla içmeler, 100 bin metrekare alana yapılmakta olan 4 büyük otel, uluslararası hizmet veren bir kente dönüşecek

Tuzla Medikal Termal Otel Haberi

Tuzla Medikal Termal Otel

MÜTEAHHİTLİK yaparken satın aldığı bir tesis nedeniyle bambaşka bir alana giriş yapan bir isim Koksal Köse. Zamanla bu yeni işinde uzmanlaşmış. Şimdi bu alanda büyük bir atağa hazırlanıyor. Kösemin tesadüfen satın aldığı tesis Tuzla İçmeler A.Ş., yeni girdiği sektör ise kaplıca işletmeciliği...

Erzurumlu Koksal Köse 1968'de İstanbul'a geliyor. Maddi yetersizlikler nedeniyle gündüz çalışıp gece okuyor. Akşam sanat okulunun elektrik bölümünden sonra inşaat mühendisliğini de gece okuyarak bitiriyor. Mezun olduktan sonra yapsatçı olarak işe başlıyor. O dönemde kazma vurulmadan daire satıldığını söyleyen Köse, “Karadenizliler bu işin ustasıydı. Baktık kazandırıyor, biz de kat karşılığı ile işe girdik. 1975'te mezun oldum, 1976'da müteahhitliğe başladım” diyor. 1976’dan 1996’ya dek binin üzerinde konut ve 2 binin üzerinde proje çizimiyle çok hızlı bir müteahhitlik dönemi var....