26 / 04 / 2024

tvf arsa projesi

tvf arsa projesi

Varlık Fonu'na devredilen 2.3 milyon metrekarelik arsa için yeni projeler geliştirildi. Maliye Bakanı Naci Ağbal, atıl durumdaki arazilerin değerleneceğini belirtti.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde buna dikkat! Arsanız geri alınabilir!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, T0Kİ İlk Evim Arsa projesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte T0Kİ İlk Evim Arsa projesinde dikkat etmeniz gereken o nokta...

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ 1 milyon arsa projesi başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ aracılığıyla 1 milyon arsa satışının gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki TOKİ arsa başvuruları başladı mı? TOKİ arsa başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Sosyal konut projesi ve arsa destekleriyle herkes ev sahibi olabilecek! 

Sosyal konut projesi ve arsa destekleriyle dar gelirlilere uygun fiyat ve koşullarla ev sahibi olma imkanı sunulacak. İşte detaylar...

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

KKTC Su Temini Projesi Kıbrıs'taki arsa fiyatlarını hareketlendirdi!

Asrın Projesi, turizmden tarıma, emlaktan sanayiye Adada topyekün kalkınma sağlayacak. Arsa fiyatları 3 yıl içinde yüzde 300 artacak. Sulanabilir tarım arazisi 40 bin dönüme çıkacak.

Kıbrıs Su Temini projesi arsa fiyatlarını yüzde 300 artıracak!

Asrın Projesi, turizmden tarıma, emlaktan sanayiye Ada'da topyekün kalkınma sağlayacak. Arsa fiyatları 3 yıl içinde yüzde 300 artacak. Sulanabilir tarım arazisi 40 bin dönüme çıkacak. Turizm yatırımları 2'ye katlanacak. Yerli üretim yüzde 50'ye yükselecek

Palmadoro Velvet Projesi arsa sahiplerine tanıtıldı!

Palmadoro Velvet Towers Sunumu, Türkiye'de ilk imar ve emsal transferi süprizi... May Palmadoro Arap ortağıyla birlikte yapacağını duyurduğu Palmadoro Velvet Projesi Fikirtepeli arsa sahiplerine dün hak sahiplerine tanıtıldı.

Batman'da emekliler için yapılacak 400 konut projesi onaylandı!

Batman'da 472 konuta ek yapılacak 400 konut İçin 41 dönüm arsa projesi Başbakan Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin imzasıyla onaydan geçti.

tvf arsa projesi Haberi

tvf arsa projesi

Türkiye Varlık Fonu (TVF),  önemli bir adım daha attı. Fona aktarılan arsalar için önemli projeler geliştirildi. Arsalara yönelik stratejik yatırım dokümanı da şekillenmeye başladı.


Maliye Bakanı Naci Ağbal, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyük bölümü turizm merkezlerinde olmak üzere çok sayıda arsanın fona aktarıldığını vurgulayan Ağbal, "Yatırımcılarla masaya oturulacak, projeler geliştirilecek ve uygun teklif gelirse satılacak. İstanbul başta olmak üzere çok sayıda özel sektör işletmesi, kamu arazilerinin kiralanması yoluyla kuruldu. Milli emlak mevzuatı, taşınmaz yönetimi masaya yatırıldı" şeklinde konuştu.


 Türkiye Varlık Fonu'yla değerlendirilmeyen varlıklar, uzun vadeli alacaklar nakde dönüşecek ve ekonomik büyümeye yılda yüzde 1.5 katkı sağlayacak. Fon, dünyanın çeşitli ülke fonları, varlık yönetimi fırmalarında ilgi odağı haline döndü. Hükümet, kamu idarelerinin elindeki atıl arsa, arazileri değerlendirmek için emlak mevzuatı, taşınmaz...