29 / 03 / 2024

ÜÇAY İNŞAAT nerede

ÜÇAY İNŞAAT nerede

Üçay İnşaat Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı. Bugün açılan Üçay İnşaat Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi'nin sermaye bedeli 10 milyon TL.

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Şafak Bülbül tarafından kuruldu.

ABD'de konut başlangıçları 9 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi verilere göre, ABD'de konut başlangıçları 9 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

Konut kredisi faiz oranları Ekim ayının son haftası ne oldu?

Kamu kurumlarının faiz kararı sonrasında konut kredisi faiz oranları düşüşe geçti. Peki, Ekim ayının son günlerinde konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte detaylar...

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde!

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde kaydedildi. Buna göre, ülkede ikinci el konut satışlarının Eylül ayında aylık bazda yüzde 7 yükseldiği açıklandı.

ABD'de konut başlangıçları 5 ayın en düşük seviyesine indi!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen ay yüzde 1,6 azaldı ve 1 milyon 555 bine gerileyerek son 5 ayın en düşük seviyesine inmiş oldu...

Ekonomik güven 41 ayın zirvesine ulaştı!

Ekonomik güven endeksi eylül ayında aylık bazda yüzde 1,6 artış göstererek 102,4 değerine yükseldi. Bu rakamla 41 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

Konut satışında 12 ayın rekoru kırıldı!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konuta ilgi tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye genelinde önceki ay yapılan 141 bin 400 konut satışı ile 12 ayın rekoru kırıldı. 

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

Konut satışları 9 ayın zirvesini gördü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, konut sektörünü de etkiledi. Satışlar adeta son 9 ayın zirvesini gördü. Peki bu satışlar konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

ABD'de konut başlangıçları 3 ayın en yüksek seviyesinde!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Haziran 2021'de yüzde 6,3 artış gösterdi ve 1 milyon 643 bine çıktı. Yaşanan bu gelişmeyle konut başlangıçları 3 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!

Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, 30 bin doların altına düştü böylece son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. 

ÜÇAY İNŞAAT nerede Haberi

ÜÇAY İNŞAAT nerede


Üçay İnşaat Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi 10 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 


Üçay İnşaat Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi İş Konusu; Gerek Türkiye De Gerek Yabancı Ülkelerde,Proje,İnşaat, Mekanik,Montaj,Tesisat İşleri İle Taahhütlerini Yapmak, Bunların Her Türlü Bakım Ve İşletme Hizmetlerini Vermek Ve 17.4.2012 Tarihinde Tescil Edilen Tadil Metninde Yazılı Olan Diğer İşler,



Üçay İnşaat Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi Adres; Kordonboyu Mah.Akdeniz Cad. No.25b/1...