25 / 04 / 2024

ücretsiz konut veren devletler

ücretsiz konut veren devletler

Devletln herkese ücretsiz konut verdiğini hayal edin.. Devletin ücretsiz konut sağladığı bir ülkede kim yaşamak istemez?

En uygun konut kredisi veren banka Mart 2024! Tek tek açıklandı! Hemen aylık taksitlere ve faizlere bakın!

Kredi alacak kişiler, en uygun konut kredisi veren banka araştırmasına başladı. Peki en uygun konut kredisi veren banka hangisi? 1.5 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları 1 Mart 2024...

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

Son dakika müjdesi: Belediye o ildeki dar gelirlilere 80 metrekare, 2+1 ücretsiz konut verecek! 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz maddi durumu iyi olmayan 40 depremzedeye ücretsiz deprem konutu verileceğini ilan etti. Yaklaşık 80 milyon TL'lik proje kapsamında inşa edilecek konutlar, depremzedelere ücretsiz dağıtılacak.

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Bir tarafta evini ücretsiz açanlar, diğer tarafta fırsatçılar... 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremin üzerinden bir hafta geçti. Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Evini ücretsiz açan da var, fırsatçılarda... 

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi resmen verilmeye başlandı! Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri?

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi resmen verilmeye başladı. Peki düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? İşte ev almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı 0,89 ve 0,99 faizle konut kredisi veren bankalar...

Dar gelirli ailelere 'ücretsiz konut' teklifi!

TBMM'ye sunulan Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi kapsamında aylık hane geliri brüt asgari ücretin altında olan ailelere ücretsiz konut tahsis edilmesi planlanıyor.

Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi TBMM'de!

Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile aylık hane geliri brüt asgari ücretin altında olan ailelere ücretsiz konut tahsis edilmesi düzenleniyor.

Evin tamamına konut kredisi veren bankalar hangileri?

Konut alacak vatandaşlar evin tamamına kredi veren bankaları araştırıyor. Peki hangi bankalar evin tamamı için kredi veriyor? İşte detaylar...

Hiç peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri?

Evin tamamına konut kredisi veren bankalar vatandaşlar için büyük fırsat oluşturuyor. Peki hiç peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri? İşte tüm merak edilenler...

En uygun konut kredisi veren bankalar hangileri?

Kamu bankaları tarafından hayata geçirilen 0.64 faizli konut kredisi kampanyası konut satışlarında rekora sebep oldu. İkinci el konut satışları, sıfır konutların iki katı kadar fazla oldu. Peki en uygun konut kredisi veren bankalar hangisi?

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

ücretsiz konut veren devletler Haberi

ücretsiz konut veren devletler

Bir hakkı hak yapan şey nedir? Örneğin orta eğitimin de kamusal bir hizmet olması, zamanında gürültülü biçimde tartışılmıştı. Kabul edilmesinden önce çocukların [bir işte] çalışması bekleniyordu ve değişime karşı çıkanlar bunun [zorunlu eğitimin] piyasanın artık gerçekten serbest olmayacağı anlamına geleceğini iddia ediyorlardı – ne olursa olsun çocuklar sadece arz talep yasalarına tepki veriyordu. Para istemiyorlarsa çalışmalarına gerek yoktu. Tanıdık geldi mi?


İngiltere’de devlet herkese ücretsiz konut sağlasa işler nasıl olurdu bir an için hayal edin. Ücretsiz eğitim gibi İngiltere’deki her çocuğun müreffeh bir yaşama veya en azından geçinmeye hakkı olduğu fikrine dayanacaktı. İnsanların geceleri korkudan veya soğuk, suiistimal veya fuhuş gerçekliğinden özgürleşmiş olarak uyumaya hakkı vardır.


Elbette 1870’de kamusal eğitime karşı çıkan Lortlar gibi, serbest piyasacılar da “cinayet var” diye bağırabilirler....