25 / 04 / 2024

Üçukuyular Pazaryeri imar

Üçukuyular Pazaryeri imar

İZMİR’de yıllardır tartışmalara neden olan Üçukuyular Pazaryeri ve çevresindeki Doğuş Grubu’nun 50 bin metrekare araziye AVM ve otel yapmasına olanak sağlayan, 1998 yılında yürürlüğe girer imar planının iptali davasında şok gelişme yaşandı.

Bilecik Pazaryeri Belediyesi imar komisyonu raporu kabul edildi!

Bilecik Pazaryeri Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek imar komisyonu raporu kabul edildi.

Pazaryeri Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Pazaryeri Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısı yapıldı Nevzat Kaptan Pazaryeri Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

Manisa Şehzadeler'in imar sorununa neşter!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda, yeni kapalı modern pazaryeri kazandırılmasıyla ilgili imar maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Bilecik Pazaryeri'nde yeni imar çalışması başladı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Belediye tarafından 190 dönümlük alanda yeni imar çalışması başlatıldığı açıklandı.

Bilecik Pazaryeri OSB'de çalışmalar başladı!

Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, kentte faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi. Özdel Pazaryeri OSB'nin revizyon imar planına göre altyapı projelendirme çalışmalarının başladığını belirtti.

İzmir Üçkuyular imar davasında bilirkişi değişti!

İZMİR’de yıllardır tartışmalara neden olan Üçukuyular Pazaryeri ve çevresindeki Doğuş Grubu’nun 50 bin metrekare araziye AVM ve otel yapmasına olanak sağlayan, 1998 yılında yürürlüğe girer imar planının iptali davasında şok gelişme yaşandı.

Uluslararası Finans Merkezi imar planıyla ilgili dava açıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin bulunduğu alanın imar planına ilişkin dava açıldı, ancak dava ihaleleri etkilemiyor ve ihale devam edecek...

Ani şehrine imar planı ve çevre düzenlemesi yapılacak!

Türkiye Ermenistan sınırında ve yerin yedi kat altında bulunan Ani şehrinin ören yerleri ilk defa uygulanacak imar planı ve çevre düzenlemesi ile turizme kazandırılacak...

Galataport'un yeni imar planı onaylandı!

İstanbul'un tek kruvaziyer limanı olan Galataport'un yeni imar planı Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından onaylandı...

Sarıyer'de konut alanı imarı olan arsa 2 milyon 27 bin liraya!

İstanbul Sarıyer İlçe Belediyesi Başkanlığından: Sarıyer'de bulunan konut alanı imarı olan arsa 8 Kasım 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Evini ''yeşil bina'' kriterlerine göre yenileyene imar hakkı!

Eyüp'te kentsel dönüşümün yanı sıra enerji tasarrufu için de önemli bir proje yürütülüyor. Evini enerji tasarrufu sağlayacak 'yeşil bina' kriterlerine göre yenileyenlere imar artış hakkı geliyor...

Erdoğan Bayraktar: Van'da imar fırsatçılığı yapanlara inanmayın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van'da imar fırsatçılığı yapan insanlar olduğunu dile getirdi...

Erdoğan Bayraktar: İmar fırsatçılığı konusunda uyardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ''Van'da imar planlarını Bakanlığa onaylatacaklarını söyleyerek, halktan para sızdıran bazı kesimlerin olduğu yönünde ciddi şikayetler aldık''

Üçukuyular Pazaryeri imar Haberi

Üçukuyular Pazaryeri imar

İZMİR’de yıllardır tartışmalara neden olan Üçukuyular Pazaryeri ve çevresindeki Doğuş Grubu’nun 50 bin metrekare araziye AVM ve otel yapmasına olanak sağlayan, 1998 yılında yürürlüğe girer imar planının iptali davasında şok gelişme yaşandı. İzmir 1. İdare Mahkemesi, davacıların itirazı üzerine bilirkişiyi değiştirdi.


Üçkuyular Pazaryeri ve çevresini kapsayan 50 bin metrekarelik alanla ilgili imar tartışması sürüyor. İmar planında yol ve yeşil alanda kalan 4200 metrekarelik arazilerinin İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılması ve Burhan Özfatura’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yapılan imar planının iptali için Ali Kabakçı ve İbrahim Kabakçı’nın açtığı davada ilginç bir gelişme yaşandı. İzmir 1. İdare Mahkemesi daha önceden belirlediği ve raporunu veren bilirkişi heyetini keşif öncesi değiştirdi. ODTÜ öğretim üyelerinden oluşan yeni bir bilirkişi heyeti tayin etti.

Davacıların avukatı Mustafa...