18 / 04 / 2024

Üçyol Üçkuyular

Üçyol Üçkuyular

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Üçyol-Üçkuyular projesinde büyük şanssızlık yaşadıklarını, iki müteahhitle de sorun yaşadıklarını, ancak yasal çerçevede konunun gereğini yaptıklarını" söyledi

İzmir metro inşaatının yapımı Bozoğlu firmasının!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Üçyol-Üçkuyular arasındaki metro inşaatındaki tünel ile ilgili tüm sorumluluğun halen Bozoğlu firmasına ait olduğunu bildirdi

Üçyol-Üçkuyular metro inşaatı ihale sisteminden gecikti!

Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Muhammet Yıldız, Üçyol-Üçkuyular metro inşaatının gecikmesinin ihale sistemi olduğunu söyledi

Üçyol Üçkuyular metro hattındaki çalışmalar 2011'de tamamlanacak

Üçyol-Üçkuyular metro hattındaki çalışmaların 2011'in Şubat ayında tamamlanacağı duyuruldu

İzmir Üçyol-Üçkuyular metrosunda yapım hatası mı var?

İzmir Metrosu’nun Üçyol-Üçkuyular hattında su sızıntıları sürüyor. Son olarak Göztepe istasyonunda gözlenen yoğun sızıntı, hat açılmadan önce ODTÜ tarafından hazırlanan raporu akılları getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 440 araçlık otopark!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye İzmir Büyükşehir Belediyesi 440 araçlık modern katlı otopark inşaatına başladı.

İzmir Büyükşehir'e metro soruşturması!

İzmir Metrosu’nun Üçyol-Üçkuyular bölümünün inşaatında meydana gelen hatalar nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte 7 kişi hakkında soruşturma izni kararı verildi. Karar, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından imzalandı.

İzmir Hatay'a katlı otopark inşa edilecek!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak.

İzmir Üçyol-Üçkuyular metro hattı denetlenecek!

Üçyol-Üçkuyular hattının güvenlik açısından riskler taşıdığı yönündeki raporlara karşın hizmete açıldığı yönündeki iddialar ve şikayetler üzerine İçişleri Bakanlığı İzmir'e müfettiş yolladı.

Üçkuyular-Narlıdere ve Üçyol-Buca metro hatlarına ne zaman başlanacak?

Ulaştırma Bakanlığı karara göre İstanbul, Ankara ve Antalya’da metro projelerini üstlenirken Üçkuyular - Narlıdere ve Üçyol - Buca Metro hatlarını yatırım programına dahil etmedi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden metro açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, eski belediye başkanlarından Burhan Özfatura’nın “Üçyol-Üçkuyular hattında hem zemin etütleri hem de uygulanan mantolama konusunda ciddi tereddütlerim var" iddialarının “hiç bir bilimsel temele oturmadığını” açıkladı.

Narlıdere Üçkuyular metro hattı durakları!

Narlıdere Üçkuyular metro hattı durakları haberimizin içinde yer alıyor. Üçyol - Üçkuyular metro hattının uzantısı niteliğindeki Fahrettin Altay- Narlıdere hattı toplam 8.5 kilometre uzunluğunda olacak.

Karşıyaka'daki yaya üst geçidinin inşaatı devam ediyor!

Üçyol - Üçkuyular Metro Hattı 'nı söz verdiği tarihlerde bitirmeyip geciktirerek tarihe geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir projeyi daha üzerinden 2 ay geçmesine rağmen sonlandıramadı.

İzmir Metrosu Poligon ve Fahrettin Altay istasyonları açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 9 yıldır inşaatı süren Üçyol-Üçkuyular Metrosu inşaatının nihayet bitirildiğini açıkladı. Kocaoğlu, metronun son etabı olan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarının açıldığını söyledi...

İzmir metrosunun zemin sorunlarıyla ilgili raporlar vatandaşı tedirgin etti!

Üçyol-Üçkuyular Metro Hattı 'nın önümüzdeki günlerde açılacak Fahrettin Altay ve Poligon istasyonlarının bulunduğu bölümde yaşanan zemin sorunlarıyla ilgili ortaya çıkan rapor ve görüntüler İzmirliler'i kaygılandırdı.

İzmir Metrosu Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında çalışmalar tamamlandı!

Üçyol - Üçkuyular hattında hizmete açılmayan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında çalışmalar tamamlandı. Ağustos ayı başında yolculu deneme seferlerinin başlayacağı metro hattındaki test sürüşlerinde ilk görüntüler ortaya çıktı

İzmir Metrosu'nda test sürüşleri başladı!

Üçyol - Üçkuyular hattında hizmete açılmayan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında çalışmalar tamamlandı. Ağustos ayı başında yolculu deneme seferlerinin başlayacağı metro hattındaki test sürüşlerinde ilk görüntüler ortaya çıktı

Üçyol Üçkuyular Haberi

Üçyol Üçkuyular

İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabby Levy'nin ziyaretinden sonra basın mensuplarının geciken metro projesine ilişkin sorularını yanıtlayan Aziz Kocaoğlu, Aliağa Menderes Hafif Raylı Sistem Projesi'nde Kamu İhale Kurumu ve İdare Mahkemesi'nin durdurma kararı dışında bir problem bulunmadığını belirtti.

Güneyde trenlerin çalıştığını, kuzeydeyse TCDD'nin adaptasyon projelerinin bulunduğunu anlatan Kocaoğlu, şunları kaydetti: "Aliağa-Menderes'i toparlıyoruz. Orada bir sıkıntımız yok. Ne eksik varsa yapıyoruz. Şu anda TCDD Güney Kore'den aldığı vagonların test sürüşünü yapıyor. Biz çok kısa zamanda güneyde banliyö deneme seferlerinin başlayacağına, Aralık-Ocak civarında da kuzeyde başlayacağına inanıyoruz."

"BÜYÜK ŞANSSIZLIK OLDU"
Bornova merkez projesi ve Üçyol Üçkuyular hattında da gerekli çalışmaları yaptıklarını söyleyen Kocaoğlu, her iki projeyle ilgili olarak kararlar verdiklerini ve uygulama sürecine girdiklerini belirtti. Kocaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Üçyol-Üçkuyular projesinde büyük şanssızlığımız oldu. İki müteahhitle de...