25 / 04 / 2024

UCZ nin sahibi kim

UCZ nin sahibi kim

1 Milyon TL 'lik sermaye ile kurulan UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi kimin? UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi ne zaman kuruldu? UCZ'nin sahibi kim? İşte yanıtı...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Cem Okullu kimdir? Cem Okullu ne iş yapar?

TUKAŞ, Okullu Gıda Maddeleri İnşaat şirketi'nin sahibi Cem Okullu kimdir? Cem Okullu ne iş yapar?

Şans emeklilerin ayağına geldi! Bu tarihe kadar başvurun 7500 TL’nin sahibi olun!

Emekliler için bankaların kampanyaları bitmek tükenmek bilmiyor. Bu kampanyalar emeklilerin nakit sıkıntılarına çare oluyor. İşte emekliler için yeni bir kampanya daha!

PTT’den büyük kampanya! 5 dakikada 40 bin TL cebinizde!

PTT tarafından çok bir kampanyanın duyurusu yapıldı. İsteyen herkes 5 dakikada 40 bin TL’nin sahibi olabiliyor. İşte merak edilen detaylar!

Ev sahibi TÜFE’nin üzerinde zam yapabilir mi?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte Ocak ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki ev sahibi TÜFE’nin üstünde kira talep edebilir mi?

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Servet GYO Ümraniye'deki taşınmazı Sinpaş GYO'dan satın aldı!

Servet GYO'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde taşınmazın  55 milyon 160 bin TL'ye Sinpaş'tan satın alınmasına karar verildi.

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

Konutta bu fırsat 10 yılda bir gelir!

Kurumsal Office Gayrimenkul Şirketi'nin sahibi Emir Özcan Geçal, 0.64 konut kredisi faiz oranı ile konut almak isteyenler için zamanın daraldığını dile getirdi. 

UCZ nin sahibi kim Haberi

UCZ nin sahibi kim

UCZ'nin sahibi kim?

UCZ MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, 10 Nisan 2012 tarihinde kuruldu. UCZ market Ciner grubuna ait bir marketler zinciridir.


UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi, 1 Milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.


UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. Kurucuları..

Mehmet Fatih Saraç – Yönetim Kurulu Başkanı

Nedim Şener – Başkan Yardımcısı (CİNER Grubu yöneticisi)

Doğan Pence – Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)

Orhan Yüksel – Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)


UCZ market firma bilgileri..

Ucz Marketler zinciri

Küçükbakkalköy Mahallesi. Vedat Günyol Cad. Demir Sokak

No 1/A Kat 8 Ataşehir – İstanbul

Tel : 0216-315-50-64

E-mail: [email protected]



Mehmet Fatih Saraç...