24 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya değerlendirme

Uğur Dumankaya değerlendirme

Açıklanan veriler ile ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Uğur Dumankaya: Yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözü Türkiye’de!

Uğur Dumankaya, zirveye katılan yabancı yatırımcılara Türk gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişim ve de değişimler hakkında bilgi verdi. Dumankaya 'Yabancı Gayrimenkul Yatırımcısının Gözü Türkiye’ de' dedi.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektöründe büyüme sektöre olumlu yansıyacak!

TÜİK’in açıkladığı 2. çeyrek büyüme rakamlarını değerlendiren Dumankaya İnşaat YK Başkanı Uğur Dumankaya, “İkinci çeyrek büyüme rakamları inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olma özelliğini bir kez daha ortaya koymuştur”dedi...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur 5+1 çekmeceli derin dondurucuda bayram fırsatı! Şimdi al bayramdan sonra öde! 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uğur derin dondurucularda bayram fırsatı başladı. Bu kapsamda Uğur UED 5218 DTK 5+1 çekmeceli derin dondurucuda şimdi al bayramdan sonra öde kampanyası hayata geçirildi. Peki Uğur derin dondurucu fiyatı kaç lira? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Uğur Yıldırım: İzmir'de önemli projelere imza atılacak!

Yıldırım İnşaat'ın sahibi Uğur Yıldırım, İzmir'de inşaat sektöründe yapacağı yeni yatırımlar için araştırma yapıyor. Yıldırım ''İzmir'de çok önemli projelere imza atacağız ve İzmir'e yerleşmeyi düşünüyorum" dedi.

Uğur Yıldırım: İzmir'de önemli projelere imza atılacak!

Yıldırım İnşaat'ın sahibi Uğur Yıldırım, İzmir'de inşaat sektöründe yapacağı yeni yatırımlar için araştırma yapıyor. Yıldırım ''İzmir'de çok önemli projelere imza atacağız ve İzmir'e yerleşmeyi düşünüyorum" dedi.

Ahmet Edip Uğur: Marka şehir olmak için laf değil, iş üretiyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in her yerinde devam eden çalışmalara işaret etti, şöyle konuştu: Marka şehir olmak için laf değil, iş üretiyoruz.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'de yapılacak 2 bin 400 konutu tanıttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ eliyle 2 bin 400 konut yapmak için çalışmalara başladı. Kentteki ilk konut projesinin tanıtımını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.

Uğur Dumankaya değerlendirme Haberi

Uğur Dumankaya değerlendirme

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları istatistikleri verilerine göre Ekim ayında Türkiye genelinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %25,3 oranında artarak 95.645 oldu. Açıklanan veriler ile ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti:


“Gayrimenkul sektörü 2014 yılında kaybettiği canlılığı geri kazanmaya başladı. Dumankaya İnşaat olarak biz, yaz aylarından bu yana sektörde önemli hareketliliklerin olduğunu görebiliyorduk. Bu hareketlilik TUİK’in Ağustos verilerine de yansımış ve bir önceki yıl ile karşılaştırıldığında konut sektöründeki satışların bu yıl ilk kez Ağustos ayında arttığı tespit edilmişti. Ekim ayına ilişkin veriler de gösteriyor ki, bu artış istikrarlı bir şekilde devam ediyor.


2014 yılının...