23 / 04 / 2024

Ümit İşmen

Ümit İşmen

Arapların Bursa sevgisi, yabancıya gayrimenkul satışına izin veren yasa ile yatırıma dönüştü. Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürü İşmen, `Körfez ülkelerine satışlarımızda patlama yaşanıyor` dedi.

Bursa'da Araplara konut satışında patlama yaşanıyor!

Arapların Bursa sevgisi, yabancıya gayrimenkul satışına izin veren yasa ile yatırıma dönüştü. Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürü İşmen, "Körfez ülkelerine satışlarımızda patlama yaşanıyor" dedi.

Ümit Leblebici: Yatırımcılar kapıda bekliyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Leblebici, Türkiye'de jeopolitik risklerin getirdiği bir katmana rağmen, kapıda bekleyen yatırımcılar var'' şeklinde konuştu.

İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları arasında yer alan İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

Ceren Hindistan, Ümit Aslan'dan lüks daire ve nafaka aldı!

Oyuncu-fotomodel Ceren Hindistan 1.5 yıl önce imam nikahı ile evlendiği Ümit Aslan'dan, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.Ümit Aslan resmi nikah olmamasına rağmen Ceren Hindistan'a, İstanbul'da lüks bir evin tapusunu verdi.

Ataköy Plajı arazisinde itirazlara rağmen projeler yükseliyor!

Ataköylülerin tüm mücadelelerine ve açtığı davalara rağmen, sahilin geniş bir kesiminde birbiri ardına yükselen 4 ayrı otel, rezidans ve konut projesi engellenemedi. "Sahil şehri" Ataköy'ün denizle bağı kopuyor.

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak yaptırdığı Millet Mahallesi Mesut Göçmen Spor Tesisleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Mesut Göçmen Tesisleri hizmete açıldı!

Mesut Göçmen Spor Tesisleri'nin açılışında konuşan Başkan Recep Altepe, Bursa’nın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımları Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelere yayarak, şehri her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içerisinde oldu

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak Millet Mahallesi’ne yaptırdığı Mesut Göçmen Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Konut satışları belirsizliklere rağmen artış gösterdi!

Seçim ve Ramazan’a rağmen Haziran’da 110 bin 657 konut satıldı. 6 aylık satış 635 bine dayandı. İç piyasa ivme kaybetmeye başlasa da yabancılara satış, tarihi seviyeye geldi.

Ahmet Ümit Danışman: Elektrikte otomatik fiyatlamaya dönülsün!

Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, enerji oyuncularının en büyük riskinin kur hareketleri olduğunu söyledi. Firmanın, Erzincan Kemah’taki inşaatı süren HES dışında sıfırdan yeni bir proje hazırlığı yok.

Elmalı Geçmen Yaylası’na yeni yol yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor. Belediye Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Kocaeli Dubai Port inşaatı karara rağmen durdurulmuyor!

Dubai Porf olarak da bilinen Dp World Propeıties Liman İşletmeleri'nin liman ve terminal inşaatı, mahkeme kararına rağmen durdurulmadığı gerekçesiyle çevreciler protesto gösterisi yapıldı.

Kömen İnşaat Gıda Medikal Temizlik Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Kömen İnşaat Gıda Medikal Temizlik Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Şile Şubesi 10 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Şile'de açıldı.

Ümit Kiler kimdir?

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

Ümit İşmen Haberi

Ümit İşmen


Bursa`nın Körfez ülkelerinde turizm sektörü için başlattığı tanıtım atağı gayrimenkul satışlarıyla meyvelerini vermeye başladı. Yabancıya mülk edinme hakkının da yasalaşmasıyla Arap yatırımcılar Bursa`ya akın etti. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, başta Kuveyt olmak üzere Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri`nden Bursa Modern evlerine büyük ilgi olduğunu söyledi. İşmen, ``Son günlerde bu ülke vatandaşlarına yaptığımız satışlarda patlama yaşanıyor`` dedi.


PROJEMİZ DİKKAT ÇEKTİ


Ümit İşmen, Arapların bu şehrin havasını ve yemeklerini çok sevdiklerini, tarihi ve turistik mekanlara büyük ilgi duyduklarını ifade etti. Bursa`nın İstanbul`daki kaostan uzak bir şehir olduğunu belirten İşmen, ``Projemizin de nitelikli olması yatırımlarda Bursa`yı öne çıkardı. Özellikle 230 bin liradan başlayan fiyatlarla sattığımız 2+1 ve 320 bin liradan başlayan 3+1 dairelerimiz talep görüyor`` diye konuştu. 


`HERKES...