20 / 04 / 2024

ümraniye metrosu

ümraniye metrosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum öncesi Ümraniye’de miting yaptı. Erdoğan uluslararası finans merkezi Ümraniye’nin eski sıkıntılı günlerini geride bırakarak geleceğe doğru hızla ilerlediğini belirtti.

Ümraniye Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor!

Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy ve Sancaktepe Metrosu için çalışmalar gecegündüz aralıksız sürüyor. Tek yönde saatte 45 bin yolcu taşıyacak olan Metro ile bölge trafiği de büyük ölçüde rahatlamış olacak.

Ümraniye’ye metro ne zaman gelecek?

Tüm metrolara entegre olacak şekilde tasarlanan Ümraniye metrosu Anadolu Yakası’nda trafik sorununa da önemli ölçüde çözüm olacak. Peki ya Ümraniye’ye metro ne zaman gelecek? İşte cevabı…

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı!

Anadolu Yakası’nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Hattın tünel kazılarında sona yaklaşılırken, istasyonlardaki çalışmalar da hız kazandı...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metrosu imar planı değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Raylı Sistem Hattının İstanbul Finans Merkezi Sınırları İçerisinde Kalan Kısımlarına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıya çıktı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Yamanevler-Sancaktepe Metrosu'nun test sürüşleri tamamlandı!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı yarın hizmete açılıyor. Metro hattının ikinci etabının test sürüşleri tamamlandı.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Ümraniye-Sancaktepe Metrosu Ağustos'ta açılacak!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı hizmete açılacak. 

ümraniye metrosu Haberi

ümraniye metrosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Ümraniye’de miting yaptı.  Erdoğan yapılacak Finans merkezi ve metro hattının Ümraniye’ye değer kattığını, Ümraniye’nin geleceğe doğru hızla ilerlediğini açıkladı.


İşte Erdoğan’ın konuşması:


ERDOĞAN “ÜMRANİYE NEREDEN NEREYE GELDİ”

Bir Ümraniye hatırası anlatıyorum. Kim vardı Ümraniye’de CHP belediyesi. Sene 1993. hatırlayın burada çöplük patladı. 39 vatandaşımız hayatını kaybetti. Zira CHP belediyesinin olduğu yerde işte bu zihniyet vardır. Bu kirli zihniyet vardır. Başarısız zihniyet vardır. Bu patlamanın olduğu alanda şimdi Ümraniye’mizin spor tesisi var. Nasıl gidiyor Ümraniye spor iyi mi? Süper lige çıkmak için çalışıyorsunuz değil mi? Fazla bir şey kalmadı çoğu gitti azı kaldı. Nereden nereye geldiğinizi çok iyi biliyorsunuz. Ümraniye 15 Temmuz’da 8 şehit veren 120 de gazisi olan bir ilçedir.  Ülkemizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusunda şehitleri ve...