24 / 04 / 2024

ünlü yatırım bankası

ünlü yatırım bankası

Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü yatırım bankası kurmaya hazırlanıyor. Ünlü, 1-1,5 yıl içerisinde yatırım bankası lisansı başvurusu yapacağını belirtti.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ünlü tarafından kuruldu.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Son halka arz çılgınlığı: Ebebek hisseye yatırım artıyor!

O hisse senedi borsada büyük bir ilgi görmekte ve yatırımcılara önemli kazançlar sağlamakta. Her 20 kişiden biri bu hisseye yatırım yapmayı tercih ediyor. Borsa tarihinde bu kadar büyük bir çılgınlık görülmemişti. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için hızla bu hisseyi portföylerine ekliyorlar.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş: En akıllı yatırım aracı şu an ne altın ne de dolar!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın ve doların yerine euroya yönelik yatırım önerisinde bulundu.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

ünlü yatırım bankası Haberi

ünlü yatırım bankası

Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü 1-1,5 yıl içerisinde yatırım bankası lisansı başvurusu yapacaklarını, bu süreç içerisinde mevcut yatırım bankalarında satın alma fırsatı olursa bunu değerlendireceklerini söyledi.


Bloomberg News'e konuşan Ünlü, “Önceliğimiz Ünlü Yatırım Holding’i bir yatırım bankasına dönüştürmek. Alt yapı büyük ölçüde hazır” dedi.


“Lisan başvurusu sürecinde bir başka yatırım bankası lisansını satmayı planlarsa bunu almayı düşünürüz” de diyen Ünlü, “10 yıl içinde bölgenin en büyük yatırım bankası olmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.



Mahmut Ünlü'nün yaptığı diğer önemli açıklamalar şöyle:


- Yurt dışında aldıklarımızı da sayarsak 20’ye yakın M&A için yetkimiz var. Büyüklükleri 3,5-4 milyar dolar düzeyinde.

- 4 özel sektör tahvilinde, toplamı yaklaşık 400-500 milyon lira büyüklüğünde yetkimiz var. Bu yıl her ay bir özel sektör şirket tahvili ihraç etmeyi hedefliyoruz.

- Referandum sonrasında...