28 / 03 / 2024

ünlülerin gayrimenkul yatırımı

ünlülerin gayrimenkul yatırımı

Avusturalyalı model Nicole Harrison, evini arkadaşına zararına sattığı söyledi. 22 yaşındaki model, Gayrimenkul yatırımında henüz tecrübesizim. Emlak kraliçesi olacağım'' dedi.

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ünlü tarafından kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, 2 gayrimenkul yatırım fonu ile müşterilerine cazip getiri fırsatı sağlıyor. 

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun kuruluşuna izin verildi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ünlü Portföy Yönetimi'nin Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun kuruluşuna izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi.

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ünlü tarafından tarihinde kuruldu.

Z kuşağına en uygun meslek profesyonel gayrimenkul yatırım uzmanlığı!

Z kuşağı, meslek seçiminde de kendi patronu olabileceği işlerin hayalini kuruyor.Önümüzdeki 5 yıl içinde iş dünyasına girecek Z kuşağının bu özgürlükçü anlayışına en uygun meslek olarak ise ‘Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı’ öne çıkıyor.

Ünlülerin yeni yatırım tercihi Kule Vinç!

Son 7 yılda katlanarak artan talep, ünlülerin de dikkatini çekti ve daha önce bu sektöre yönelik yatırımı olmayan ünlü sanatçıların birçoğu da yatırım için şirketlerin kapılarını aşındırmaya başladı.

Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsam Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Yeşim Şamlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Tuzla, Aydınlı, Beyoğlu Sanayi Sitesi D2 Blok'ta kuruldu.

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği!

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 29 Ocak 2009 Perşembe günü ve 27125 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yer alan yasal hükümler...

ünlülerin gayrimenkul yatırımı Haberi

ünlülerin gayrimenkul yatırımı

Avusturalyalı model Nicole Harrison, evini arkadaşına sattığı için kazık yediğini açıkladı. 22 yaşındaki güzel, ''Gayrimenkul yatırımında henüz tecrübesizim. Benden büyük bir arkadaşıma karla satayım derken, değerinin altında ev verdim'' dedi. Güzel model, zaman 'emlak kraliçesi' olacağını iddia...