20 / 04 / 2024

Ünye UNİPORT AVM

Ünye UNİPORT AVM

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Ünye Port'un proje ihalesi gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Zeruj Port AVM Fatih’e rakip oldu!

Zeytinburnu’ndaki dünyanın ilk muhafazakâr AVM’si Zeruj Port'ta müşteriler  “Alışveriş için Fatih’le sınırlı kalmaktan kurtulduk” diye sevinçli. 

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi olan Zeruj Port, geçtiğimiz hafta Anneler Günü'nde açıldı. Peki, Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Kadınlara özel AVM Zeruj Port İstanbul'da açılıyor!

Türkiye'nin kadınlara özel ilk AVM'si Zeruj Port, İstanbul Zeytinburnu’nda gelecek hafta kapılarını açıyor. AVM'de yalnız kadın ve çocuk ürünlerine yer verilecek..

Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor!

Bainbridge Holding'in sahip olduğu Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor. Satış Rekabet Kurumu tarafından onaylanırsa Gülaylar, 269 milyon Euro ödeyecek...

Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor!

16 işyeri ve farklı mekanların yer aldığı Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor. Projede ezber bozacak ve yeme-içme mekanları bulunuyor..

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Ahlatcı Şirketler Grubu Çorum'a ilk AVM'yi kazandırdı!

Bir yıl önce Çorum'da altın rafinerisi kuran grup, yine bu yıl 80 milyon dolar yatırımla Çorum'un ilk AVM projesini hayata geçirdi.

Ünye UNİPORT AVM Haberi

Ünye UNİPORT AVM

Ünye ilçesinde inşaatı devam eden alışveriş merkezinin tanıtım toplantısı düzenlendi.


Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, projenin, Selçuklu mimarisi ile modern mimariyi sentezleyen bir çalışma olarak geçmişle geleceği bir araya getireceğini söyledi.


Bu projeyle Ünye'nin ticari hayatına ve istihdamına katkının yanı sıra geleceğe dönük yatırımlara da katkı sağlayacağını belirten Başkan Çamyar, şunları kaydetti:


"Alışveriş merkezimizin temeli deniz seviyesinden yerin 3 kat altına girmek suretiyle yapılmış oldu. Bizler bu projeleri gerçekleştirirken, Ünye'nin ticari hayatına ve istihdama yapacağı katkının yanı sıra geleceğe dönük yatırımlara katkısını da göz önünde bulunduruyoruz. Ünye'de göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar geçmişine sahip çıkan ve geleceğine de yön veren çalışmalara imza attık ve atmaya devam ediyoruz."


Çamyar, temeli 18 Haziran 2016'da atılan merkezin, 27 Ekim 2017 tarihinde hizmete açılmasının planlandığını aktardı.


Alışveriş merkezi...