28 / 03 / 2024

Uşaklı Yapı İnşaat Kimin

Uşaklı Yapı İnşaat Kimin

Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Utka Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Utka Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Tonka tarafından kuruldu.

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aquila Nera Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyanim Doğuş Akın tarafından kuruldu.

Ubd Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ubd Yapı İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Burak Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Berk Ozan ve Uğur Gökçe ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Unek Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unek Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Suat Uğurlu ve Uğur Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Uşaklı Yapı İnşaat Kimin Haberi

Uşaklı Yapı İnşaat Kimin

Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.


Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı komisyonculuğunu alım satımını ve ithalat ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Adres; Yenişehir Mah.Cumhuriyet Blv. Cd.D.Kaya Cd.St.D Bl.N12-4 D65...