25 / 04 / 2024

üsküdar daire fiyatları

üsküdar daire fiyatları

Anadolu Yakası’nın Kadıköy- Kartal’dan sonraki ikinci metro projesi olan Üsküdar – Çekmeköy hattı, bölgedeki emlak fiyatlarını hareketlendirdi. Üsküdar’da satılık daire fiyatları yüzde 50, Sancaktepe’de kiralık daire fiyatları yüzde 25 arttı

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Nevbahar Üsküdar’da yüzde 0.74 faizli teslim kampanyası fırsatı!

Kalyon Holding’in ilk markalı konut projesi Nevbahar Üsküdar’da büyük teslim kampanyası başladı. Ocak'ta teslimlere başlanacak projede yüzde 10 peşin, yüzde 20 indirim, yüzde 0.74 vade oranı fırsatı sunuluyor. Daire tesliminden sonra tam 1 yıl boyunca ödemesiz.

Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. Peki Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları ne kadar? İşte Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyat listesi...

Nevbahar Üsküdar fiyatları!

Nevbahar Üsküdar fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 1.2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!

Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını Üsküdar'da hayata geçiriyor. Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1.2 milyon TL'den başlıyor...

Nevbahar Üsküdar satış ofisi!

Üsküdar sahile 700 metre uzaklıkta yer alan Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Projede 0.99 faiz oranı ile vade yapılabiliyor...

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Üsküdar‘da ortalama konut fiyatları 727 bin TL! 

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa Üsküdar‘da ortalama konut fiyatını ve geri dönüş süresini açıkladı. Verilere göre Üsküdar'da konut fiyatları ortalama 727 bin TL.

üsküdar daire fiyatları Haberi

üsküdar daire fiyatları

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com verileri, İstanbul’da inşaatına başlanan Üsküdar-Çekmeköy metro hattı güzergahındaki semtlerde bulunan satılık ve kiralık daire fiyatlarındaki değişime ışık tuttu. 

Üsküdar’da satılık daire fiyatları yüzde 50 arttı

sahibinden.com verilerine göre, satılık daire fiyatlarında en yüksek artış Üsküdar ilçesinde gerçekleşti. Üsküdar’da 2011’de 275 bin olan ortalama satılık daire fiyatı, 2012’de yüzde 53 artarak 420 bin TL bin TL’ye ulaştı. Satılık daire fiyatlarının en çok yükseldiği Üsküdar’ın semti ise Libadiye oldu. Semtte 2011’de 203 bin TL olan fiyat, 2012’de yüzde 18 yükseldi ve 240 bin TL’ye ulaştı. Üsküdar’daki kiralık daire fiyatlarına bakıldığında yüzde 5 artış görülüyor.

Sancaktepe yeni gözde!

Sancaktepe’de yer alan kiralık emlak fiyatının yüzde 25 oranında yükseldiği gözlemlendi. Yine aynı bölgedeki kiralık emlak adedi ise yüzde 12, satılık emlak...