19 / 04 / 2024

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı imar durumu

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesinde yapılacak olan Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/ 5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Üsküdar Belediyesi 3 ilçedeki taşınmazlarını satıyor!

İstanbul'un Üsküdar Belediyesi, İstanbul’daki toplamda 17 milyon 486 bin 516 TL değerindeki taşınmazlarını satışa sundu. Şehrin en hareketli ve işlek caddelerinden olan Bağdat Caddesi üzerindeki taşınmaza 9 milyon 178 bin 500 TL isteniyor.

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Üsküdar Üçpınarlar revize yol projesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar İlçesi, Üçpınarlar Caddesi Revize Yol Projesi'ne ilişkin imar değişikliğini bugün askıya çıkardı..

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Üsküdar'da 3 bina boşaltıldı!

Üsküdar'da Çamlıca-Libadiye arasına yapılacak olan tünel inşaatının yakınındaki 3 bina içinde ve dışında çatlaklar oluşması nedeniyle boşaltıldı.

Üsküdar Libadiye Köprüsü yenileniyor!

Üsküdar'daki Libadiye Köprüsü'nde yenileme çalışmaları başladı.120 gün sürecek çalışmalar kapsamında sürücülerden Ünalan ve Esatpaşa köprülerini kullanmaları istendi.

Şile Üsküdar caddesi yenilendi!

Üsküdar Caddesinde başlanan düzenleme ve yenileme çalışmaların da sona yaklaşıldı. Cadde üzerinde oluşan çöküntüleri engellemek için kaldırılan taşların yerine önce beton serilip, üzerine de yeni parke taşı döşemesi yapılıyor.

Üsküdar'da 4 katlı bina çöktü!

Üsküdar Halk Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir bina, arka kısmındaki inşaat alanında meydana gelen çökme nedeniyle yıkıldı; bir işçi öldü ve biri ağır yaralandı.

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesinde yapılacak olan Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/ 5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

T T Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

T T Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Üsküdar Nuh Kuyusu Caddesi'nde, Tahsin Kütük Müdürlüğü'nde açıldı.

İETT 320A Mimar Sinan Caddesi - Samandıra - Üsküdar hattında değişiklik!

İETT, 320A numaralı Mimar SinanCaddesi - Samandıra - Üsküdar hattında değişiklik yapıldığını duyurdu. İşte 320A numaralı Mimar SinanCaddesi-Samandıra - Üsküdar hattıyla ilgili İETT'nin resmi internet sitesinden yapılan o açıklama...

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı imar durumu Haberi

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı imar durumu


İstanbul Üsküdar İlçesi, Libadiye Caddesi Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12 Aralık 2014 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı tadilatı 3 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...