19 / 04 / 2024

üsküdar sancaktepe merto

üsküdar sancaktepe merto

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin sürücüsüz ilk metro hattı olacak hatla Üsküdar-Sancaktepe arasında yolculuk süresi 24 dakikaya inecek.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı 2. kısımda son durum!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2. kısım çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden metro hattında açılış tarihi netleşmedi. 

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Hattı'nda 2. etap heyecanı!

İlk etabı geçen ay açılan Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Metro Hattı'nın 2. etabı Haziran'da açılacak..

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut talebini artırdı!

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattı ile özellikle ofis fonksiyonlarının yoğun olduğu Altunizade ve Ümraniye bölgesindeki konut talebi artırıyor. 

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci metro projesi olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki Akıllı Metro Projesi test ediliyor.Projenin 30 Ağustos'ta tamamlanması hedefleniyor.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 30 Ağustos'ta açılacak. Yeni metro hattı ile Üsküdar- Sancaktepe arası 27 dakikaya inecek.

Reysaş GYO merkezini Üsküdar'a taşıdı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merkez adresini değiştirdi. Reysaş GYO'nun merkezi Sancaktepe'den Üsküdar'a taşındı.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metro hattı yıl sonunda açılacak!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin sürücüsüz ilk metro hattı olacak hatla Üsküdar-Sancaktepe arasında yolculuk süresi 24 dakikaya inecek.

Üsküdar-Sultanbeyli arası 30 dakikaya düşecek!

Bu yıl içerisinde açılması planlanan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı Sarıgazi-Sancaktepe-Sultanbeyli’ye kadar uzatılacak. Bu sayede Üsküdar-Sultanbeyli arası yolculuk mesafesi 30 dakikaya düşecek.

Üsküdar-Sancaktepe metrosunda 16 istasyonun 11'i tamam!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattının inşaatı bitmek üzere. Metro tamamlandığında Üsküdar-Sancaktepe arası 24 dakikaya inecek. Metro hattı çalışmalarında, 16 istasyonun 11 tanesinde kaba inşaat bitti ve ince işçiliğe geçildi.

üsküdar sancaktepe merto Haberi

üsküdar sancaktepe merto

Türkiye'nin sürücüsüz ilk metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. AA ekibi, yıl sonunda hizmete alınması planlanan metro hattının şantiyesinde çalışmaları görüntüledi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2004 yılından bu yana devreye aldığı metro yatırımlarıyla kentte ulaşımı rahatlatmayı amaçlarken, daha hızlı, konforlu ve güvenli toplu ulaşım için yeni hatların inşası da devam ediyor.


İstanbul’un ulaşım yükünü çeken toplu taşıma araçlarının başında gelen metro, 2015’te raylı sistemlerde İstanbulluların ağırlıklı tercihi olarak öne çıktı.


Türkiye'nin sürücüsüz ilk metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Hattın Yamanevler istasyonunda kaba inşaat sona ererken, ince işçiliğe geçildi.


Araç ve yaya trafiğini engellememek için hat ve istasyonların inşaat çalışması özenle yapılırken, 24 saat esasına göre devam eden çalışmalarda 2 bin 430 personel görev...