25 / 04 / 2024

Üsküdar yeni Belediye Hizmet Binası nerede

Üsküdar yeni Belediye Hizmet Binası nerede

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı tamamlanan Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'daki kentsel dönüşüm projelerine değindi ve 33 mahalle için imar ve finansal planlama başta olmak üzere tüm şartların hazır olduğuna dikkat çekti. İşte Hilmi Türkmen'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Hilmi Türkmen’den Üsküdar’a 41 dev proje!

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini açıkladı.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar'daki 4 mahalleye otopark müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. Türkmen, ''Acıbadem, Bulgurlu Mahallesi, Selimiye Stadı'nın altına bir otopark düşünüyoruz. Çengelköy'de bir otopark projemiz var'' diye konuştu.

Üsküdar'da çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı!

İstanbul Üsküdar dün Başkan Erdoğan'ın açılışını yaptığı çok sayıda esere kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in deyimiyle "Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak" eserler, çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı..

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Üsküdar yeni Belediye Hizmet Binası nerede Haberi

Üsküdar yeni Belediye Hizmet Binası nerede


Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı tamamlanan Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi ve çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.


İki etap ve toplamda 84 bin 600 metre kare kapalı alandan oluşacak Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası projesinin ilk etabının 2016 yılının Nisan ayında, 2. etabının ise 2017’de bitirilmesi amaçlanıyor. 


Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz, 160 işçinin bitirmek için geceli, gündüzlü çalıştığı inşaat sahasını, beraberindeki Başkan danışmanı Ali Çiçek ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti. Gezi sırasında Başkan Yardımcısı Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı biten yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından kimin hangi kata yerleşeceği konusunda bilgilendirildi.


Mevcut belediye binasının taşınmasıyla Üsküdar  büyük bir meydana kavuşacak....