28 / 03 / 2024

Uzel Makine satışında son durum

Uzel Makine satışında son durum

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez, ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi

Yabancıya konut satışında tapu şartı kalktı!

Gayrimenkule önemli bir destek daha geldi. Artık yabancı yatırımcının konut satışında vatandaşlık hakkı kazanabilmesi için tapu yerine satış sözleşmesi de yetecek...

Yabancıya konut satışında bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu dağıtmalıyız!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Yabancıya konut satışında, İstanbul genelinde bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu sektörümüz adına Avrupa Yakası’na doğru dağıtmamızın faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi...

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Ivanka Trump emlak satışında spekülasyon yaptı!

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Konut satışında yeni hedef İspanya!

Yabancıya konut satışında dünyanın en büyük pazarlarından biri olan İspanya’da 2017 yılında 61 bin 500 konutun satışı gerçekleşti. Türk girişimciler İspanya pazarında yer almayı hedefliyor.

Müteahhitlere konut ve işyeri satışında KDV iadesi!

Müteahhitlere konut ve işyeri satışında KDV iadesi yapılıyor. Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar ile 5 Mayıs'ta yürürlüğe giren uygulama 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Çorum ipotekli konut satışında 14. sırada!

TÜİK Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Temmuz ayı toplam konut satış verileri açıklandı. Rapora göre, Çorum'da 786 konutun satışı gerçekleşti. Kent ipotekli konut satışında 14. sırada yer aldı.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyona icradan satılacak!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketlerinden biri olan Uzel Makine’nin Bayrampaşa'da yer alan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası yeniden icradan satışa çıkarıldı...

Proje satışında en önemli 1. husus lokasyon!

Reel yatırım & Co. şirketiyle büyük projelerin satışına imza atan Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasasının nabzını tutuyor. İzmir’de proje satışlarının aranan ismi yeşim dikmen proje satışında püf noktalarını paylaştı.

Esenyurt konut satışında zirveden düşmüyor!

Esenyurt konut satışında zirveden düşmüyor. İstanbul'da en çok konutun satıldığı ilçe olma özelliğine sahip olan Esenyurt'ta 2018 yılının ilk 3 ayında 8 bin 138 adet konut satıldı...

Yabancıya konut satışında beklenti 8 milyar dolar!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, yabancıya gayrimenkul satışında 4,6 milyar dolar seviyesinde olunduğunu belirterek, bu yıl 7-8 milyar dolar mertebesine ulaşmayı beklediklerini açıkladı.

Uzel Makine satışında son durum Haberi

Uzel Makine satışında son durum

Hazırlanan rapora göre değeri 832 milyon lira olan Uzel Makine’nin 225 milyon liraya satılmasına ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu kez,  ihalenin iptaline isteyen, iflas masası memurları ile, iflas müdürü karşı karşıya geldi. İflas müdürü, ‘memurların böyle bir yetkisi yok’ diyerek mahkemeye başvurdu. İcra Hukuk Mahkemesi, ‘Memurların bu davayı açması masanın menfaatine’ diyerek müdürün başvurusunu geri çevirdi.


Yüzlerce işçi ve alacaklının, satışını beklediği Uzel Makine binası ve arazisi ile ilgili tartışmalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan icra ihalesinde, Uzel Makine 225 milyon liraya Vera Varlık A.Ş. isimli bir firmaya satıldı. 


MASAYI ZARARA UĞRATIYORLAR

Bu satışa, iflas masası memurları Av. Nalan D. Göçmen, Av. Nuray Sözer, Erkan Subaşı, itiraz etti. Yapılan itiraz başvurusunda ihalenin iptali istendi. Dava başvuru dilekçesinde,  832 milyon lira değer biçilen yerin 225...