18 / 04 / 2024

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gülbahar Üzmez tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Acara Ve Şallı Statik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acara Ve Şallı Statik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Acara ve İbrahim Şallı ortaklığında kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Bayraktar tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gülbahar Üzmez tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Er Üzmez İnşaat Elektrik Ve Kimyevi Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üzmez İnşaat Elektrik Ve Kimyevi Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkut Üzmez tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Peli Parquet ahşabın doğallığını mekanlara taşıyor!

Türkiye’nin önde gelen markalarından Peli Parquet ahşabın doğallığını mekanlarınıza taşıyor. Peli Parquet’nin Naturel Collection Afromosia ürünü kullanıldığı ortama büyülü bir görüntü kazandırıyor.

Seramiksan Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Regaip Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Mecidiyeköy, Atakan Sokak'ta kuruldu.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın evine taşındı mı?

Sinan Akçıl Ortaköy’de bulunan bir otelden çıkarken gazetecilerin objektiflerine yakalandı. Akçıl, Ebru Şallı’nın evine taşındığına dair çıkan haberler hakkındaki sorulara “Bu haber kesinlikle doğruyu yansıtmamaktadır” şeklinde yanıt verdi.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı'nın evine mi taşındı?

Sinan Akçıl, önceki akşam Ortaköy'deki bir otelden çıkarken görüntülendi. Ünlü müzisyen, sevgilisi Ebru Şallı'nın evine yerleştiği haberlerini yalanladı:

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı. Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Bir süre önce Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı.

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Gülbahar Üzmez tarafından kuruldu. 


Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...