28 / 03 / 2024

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü mı aldı

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü mı aldı

Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin taşınmazları için kayıt tutulmadı mı?

Sayıştay, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne (TKİ) ait arazi, bina ve tarlalarla ilgili kayıt tutulmadığını ya da kayıt altına alınmadığını belirledi. Raporda, kapsamlı bir muhasebe dışı envanter çalışması yapılması gerektiği ifade edildi.

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü mı aldı Haberi

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü mı aldı

Vaillant Group Türkiye İK ekibi, yenilikçi uygulamalara ve başarılı çalışmalara damga vurmaya devam ediyor. kariyer.net'in aday başvurularını yanıtlama, en çok başvuru alma ve en çok istihdam yaratma kriterlerini başarıyla yerine getiren Vaillant Group Türkiye İK ekibi, İnsana Saygı Ödülü"nü bu yıl 4. kez kazandı.


Isıtma-soğutma sektörünün öncü markalarını bünyesinde bulunduran Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu. Vaillant Group Türkiye bu ödüle; aday başvurularını yüzde yüz yanıtlama, en çok başvuru alma ve en çok istihdam yaratma kriterlerini yerine getirdiği için layık bulundu. Vaillant Group Türkiye İnsan Kaynakları ekibinden Çağdaş Ovayolu ve Ece Cansu Aydın, 17 Şubat günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen törenle "2015...