28 / 03 / 2024

Vakıf Katılım kira ihracı

Vakıf Katılım kira ihracı

Türkiye Finans Katılım Bankası, 24 Eylül'den 26 Eylül'e kadar talep toplaması yapılan 270 milyon lira değerinde, 119 gün vadeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Vakıf Katılım’dan 300 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, iştiraki olan Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığı ile 300 milyon TL tutarında kira sertifikası ihracı yaptı. 

Vakıf Katılım'dan 500 milyon liralık kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, iştiraki olan Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla 500 milyon TL tutarında, 126 gün vadeli, tahsisli satış yöntemiyle kira sertifikası ihracını yaptı. 

Vakıf Katılım'dan rekor kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, 500 milyon lira ile yurt içi piyasadaki en yüksek tutarlı kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi.

Vakıf Katılım'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım iştiraki olan Vakıf Varlık Kiralama A.Ş. aracılığıyla 150 milyon TL tutarındaki ikinci kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. 90 gün vadeli ihraca, ihraç tutarının iki katından daha fazla talep geldi.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Vakıf Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK22117 ISIN kodlu, 200 gün vadeli, 300 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK52114 ISIN kodlu, 92 gün vadeli, 140 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 475 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK42149 ISIN kodlu, 66 gün vadeli, 475 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Katılım Varlık Kiralama 290 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Katılım Varlık Kiralama tarafından TRDVVRK12118 ISIN kodlu, 196 gün vadeli, 290 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 15 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, Vakıf Varlık Kiralama A.Ş. tarafından 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracını SPK onayladı. 

Vakıf Katılım en yüksek tutarlı yurt içi TL kira sertifikası ihracına imza atan kurum oldu!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş,

Vakıf Varlık Kiralama 270 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK32132 ISIN kodlu, 270 milyon TL tutarında kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 125 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK32124 ISIN kodlu, 125 milyon TL tutarında kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı.

Vakıf Katılım kira ihracı Haberi

Vakıf Katılım kira ihracı

Türkiye Finans Katılım Bankası, 3 gün boyunca talep toplaması yapılan 270 milyon liralık 119 gün vadeli kira sertifikası ihraç etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Türkiye Finans, konu ile ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada, TF Varlık Kiralama AŞ'nin ek satışla 270 milyon lira değere ulaşan kira sertifikası ihracının 28 Eylül 2018'de 119 gün vadeli olarak halka arz edildiği belirtildi. 

Piyasaya sunulan 270 milyon lira tutarındaki kira sertifikasının satışının tamamlandığına ilişkin özel durum açıklaması, KAP'ta yayınlandı. 

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "Şirketimizin, talep toplamasını 24-25-26 Eylül'de gerçekleştirdiği, Türkiye Finans Katılım Bankası AŞ'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı, yönetim sözleşmesine dayalı, 270 milyon TL nominal değerdeki, 119 gün vadeli kira sertifikasına ilişkin satış işlemleri tamamlanmış olup müşteri hesaplarına virmanlar gerçekleşmiştir." 

Türkiye Finans Hazine Genel Müdür...