19 / 04 / 2024

Vali Erdoğan Bektaş kimdir

Vali Erdoğan Bektaş kimdir

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Bektaş Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planladıklarını belirtti.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş Rize'nin projelerini inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş'tan Gediz Nehri çözümü!

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Kirlilik Türkiye’de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz’den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze..." dedi.

Erdoğan Bektaş: Manisa'nın imar sorunu çözülmeli!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Neredeyse seçimin üzerinden 1,5 yıl geçti. Gelecek seçime de 3,5 yıl gibi bir süre kaldı. Zaman çabuk geçiyor. Geçen zamanın faturası ağır olur. Bunun için imar konusuna bir an önce el atmalıyız" dedi.

Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planlıyoruz!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Bektaş Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planladıklarını belirtti.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu yeni sezona yetişecek mi?

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu yenileniyor!

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı MHFli Cengiz Ergün, Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yıkılıp, altına 410 araçlık otoparkla yeniden yapılması projesini Vali Erdoğan Bektaş'a tanıttı.

Ali Rıza Çevik Okulu ve yer altı otoparkı projesine 2015 sonunda başlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ali Rıza Çevik Okulu ve Yer altı Otoparkı Öneri Projesi konusunda Vali Erdoğan Bektaş ile bir araya geldi.

Erdoğan Bektaş: Sabuncubeli Tüneli bitecek!

MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş, gazetecilerle bir araya geldi. Sabuncubeli Tüneli'ne değinen Bektaş. abartılacak bir durum olmadığını bildirdi...

Erdoğan Bektaş: Manisa sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 'Uluslararası kuruluşlarca onaylanmış marka değer Manisa, bereketli Gediz Ovasının önemli bir tarım merkezi olan Manisa, sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyor' dedi.

Manisa'da 48 derslikli okul ve yer altı otoparkı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın otopark sorununa çözüm amaçlı hazırladığı 'Ali Rıza Çevik Okulu ve Yeraltı Otoparkı Öneri Projesini' Vali Erdoğan Bektaş'a sundu.

Manisa'da 80 milyon liralık asfaltlama yapılacak!

Manisa Belediyesi'nin, 2015 yılının başından itibaren il genelinde 80 milyon liralık asfaltlama çalışması yapacağı bildirildi. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı

Erdoğan Bektaş Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Erdoğan Bektaş'a hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.

Vali Erdoğan Bektaş kimdir Haberi

Vali Erdoğan Bektaş kimdir

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje  hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Firma yetkilisi Ahmet Tekinalp'in sunumunun ardından Vali Bektaş, konuşmasında, Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapılmasının planlandığını belirtti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın, alt yapıyla ilgili problemleri çözdüğünü ifade eden Bektaş, "Şimdi büyükçe, kendi içerisinde tutarlı bir paketle bu iş, işletmecisi ile buluşmuş oldu. Umuyoruz kısa süre içerisinde başlanıp bitirilecek ve Manisa'nın ihtiyacı olan, heveslendiği ve bizim de mesaimizi çok meşgul eden turizm hamlesinde ciddi katkı sağlayacak" diye konuştu. Bektaş, sunulan projelere, Orman ve Su İşleri Bakanlığı onayıyla başlanacağını dile getirerek, şunları kaydetti: "Teknik proje hazırlıkları, devam ediyor. Teleferik hattının Manisa ayağı nerede olacak diye yine araştırmalar devam ediyor. Bizim...