24 / 04 / 2024

Van Çatak Belediyesi Kültür Merkezi nerede

Van Çatak Belediyesi Kültür Merkezi nerede

Van’ın Çatak ilçesinde belediye tarafından yıl içerisinde tamamlanması planlanan Belediye Kültür Merkezi’nin temeli atıldı.Çok amaçlı olarak planlanan merkez 4 kat halinde bin 700 metrekare alana inşa edilecek.

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Van Çatak projesinin ihalesi yapıldı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Van Çataklı 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak Adnan Menderes Mahallesi'nde 89 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Van Çatak 89 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Van Çatak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çatak ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Van İpekyolu'nda metruk yapılar yıkılıyor!

Van İpekyolu Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çevre ve görüntü kirliliğine yol ve tehlikeye neden olan, metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.

Van'ın ilk imar yönetmeliği hazırlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin birçok şehrinde bulunmayan kent merkezi ve 13 ilçeyi kapsayacak, Van’ın ilk imar yönetmeliğinin üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Van'daki depremzeler için 2 bin 500 konteyner kurulacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 23 Şubat'ta İran'da yaşanan ve Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yıkıma sebep olan depremin ardından, ilçelere konteyner kurulacağını belirtti. Van Başkale'ye 2 bin, Saray ilçesine de 500 konteyner kurulacak...

Van Çatak Belediyesi Kültür Merkezi nerede Haberi

Van Çatak Belediyesi Kültür Merkezi nerede

Çatak Belediyesi tarafından yıl içerisinde tamamlanması planlanan Belediye Kültür Merkezi’nin temeli atıldı. Çok amaçlı olarak planlanan ve bin 700 metrekare alana inşa edilecek 4 katlı merkezin temel atma törenine, Çatak Belediye Eşbaşkanları Evin Keve ve Celalettin Bartu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kısa bir konuşma yapan Çatak Belediyesi Eşbaşkanı Evin Keve; “Belediye hizmet binası ve kültür merkezi temelini attık. Bu sene bitmesini beklediğimiz hizmet binası ve kültür merkezimizin yapımında emeği geçen tüm emekçi arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Umarım attığımız bu temel barış, kardeşliğe vesile olur. Dün halkımıza söz verdiğimiz gibi bundan sonraki süreçte de halkımızla beraber olacağımız belirtiyoruz" dedi.


Daha sonra bir konulma yapan Eşbaşkan Celalettin Bartu ise, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, merkezin ilçeye büyük katkısı olacağını dile...