29 / 03 / 2024

Van yeni stadyum

Van yeni stadyum

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Yaklaşık 510 dönümlük kamuya ait bir arsaya 25-30 bin kişilik bir stadyum yapalım istiyoruz. Büyük stadın yanına ise altı adet futbol sahası olmasını öneriyoruz." dedi.

Van'a 40 bin kişilik yeni stadyum yapılacak!

Van'da yaşanan depremlerin ardından yeni ve daha canlı bir şehir kurmak için yapılan çalışmalar kapsamında, il merkezindeki stadyumun da taşınması planlanıyor.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

Fiat Ducato Van fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Ducato Van ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fiat Ducato Van, yeni 9 vitesli tam otomatik şanzımanı ve ikinci nesil dört silindirli Multijet dizel motoruyla ticari araçlar arasında en çok dikkat çekenlerden oluyor. Peki Fiat Ducato Van Haziran fiyatları belli oldu mu? En ucuz Fiat Ducato Van ne kadar? İşte Fiat Ducato Van 14 Haziran 2022 fiya

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van'da harabe evde yaşayan aileye yeni ev inşa edildi!

Van'ın Gürpınar ilçesi Akpınar Mahallesi'nde harabe evde yaşayan Yılmaz ailesi için yeni ev inşa edildi.

Van yeni stadyum Haberi

Van yeni stadyum

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, yeni stadyumun 2016 programına girmesi için çabalayacaklarını anlatarak,"Yaklaşık 510 dönümlük kamuya ait bir arsaya 25-30 bin kişilik bir stadyum yapalım istiyoruz. Büyük stadın yanına ise altı adet futbol sahası olmasını öneriyoruz. Yeni stadın çevresinde en az 15-20 bin araçlık otopark olmalı. Yine stadın çevresinde; kongre merkezi, AVM, buz pisti, körling salonu, ferdi sporlar merkezi, yarı olimpik havuz ve beş yıldızlı otel olmasını arzuluyoruz" diye konuştu.


Van'daki spor taban dernek temsilcileri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Temsilcisi Ramazan Kıvanç'ın organizasyonuyla İskele Martı Restaurant'ta bir araya geldi. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç başkanlığında bir araya gelen spor yöneticileri, kentin sporunu masaya yatırdı.

Sıcak sohbetlerin yapıldığı toplantıya; Van Gençlik Hizmetleri ve...