29 / 03 / 2024

Veb Tower teslim tarihi

Veb Tower teslim tarihi

36 katlı tek kule şeklinde yükselen Veb Tower İncek projesi 86 adet daireden meydana geliyor. Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Biva Tower Aralık 2019'da teslim edilecek!

İzmir Bayraklı’daki Biva Tower, 2019’un Aralık ayında teslim edilecek. Biva Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “10 ayda kaba inşaatı bitirmeyi hedefliyoruz. Binanın yapım hızını arttıran en önemli faktör binanın yapısal çelikten imal edilmesi” dedi.

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi!

Nidya Tower projesi toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Nidya Tower Sheraton teslim tarihi!

Satışların başladığı Esenyurt Nidya Tower projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor. Projede 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birim yer alıyor. İşte Nidya Tower Sheraton teslim tarihi...

İstanbul Tower 205 Levent teslim tarihi!

İstanbul Tower 205 Levent teslim tarihi Mayıs 2018 yılı olarak belirtiliyor. İstanbul Tower 205 projesinde ofis ve dükkanlar yer alıyor...

İstanbul Tower 205 teslim tarihi!

Toplam 788 adet ticari birimden meydana gelen İstanbul Tower 205 projesi Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte İstanbul Tower 205 teslim tarihi!

Aze Tower Ümraniye ne zaman teslim?

Tek blokta 75 daireden meydana gelen AZE Tower projesi Tek blokta 75 daireden meydana geliyor. Peki Aze Tower Ümraniye ne zaman teslim?

Ümraniye Aze Tower teslim tarihi!

Aze Tower projesi Aze Grup imzasıyla Ümraniye'de hayata geçirildi. Konum olarak merkezi lokasyonda yükselen Aze Tower projesinde toplam 75 daire yer alıyor...

Bilim Tower Ümraniye teslim tarihi!

Bilim Tower Ümraniye projesinde 136 daire ve 6 dükkan yer alıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. İşte Bilim Tower Ümraniye teslim tarihi...

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower satılık!

Toplam 86 konuttan meydana gelen Veb Tower satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Proje Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasına sahip.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

İncek Veb Tower iletişim!

İncek Ted Ankara Koleji yanıbaşında inşa edilen İncek Veb Tower projesinde 10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor...

Veb Tower teslim tarihi Haberi

Veb Tower teslim tarihi

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapıdan oluşan İncek Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. 


4 bin 815 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.


Toplam 86 konuttan meydana gelen İncek Veb Tower Rezidans projesi 28 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje İncek Ted Ankara Koleji yanıbaşında inşa ediliyor. 


İncek Veb Tower projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire alternatifleri sunulurken; 2+1 daire alanları 97 -100 metrekare arasında, 3+1 daire alanları 138 metrekare ve 4+1 daire alanları ise 186- 189 metrekare arasında tasarlandı. 


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Veb Tower Evleri Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim. Veb Tower İncek projesinde 10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 






Adres:...