24 / 04 / 2024

Vedad Gürgen

Vedad Gürgen

Kentsel dönüşümle en az 9 şiddetinde depreme karşı dayanıklı yapıların oluşturulduğuna dikkat çeken Vedad Gürgen, "Binalar yapım aşamasında 3 ayrı denetimden geçmektedir. Bakanlıkça proje ve planlar kontrol edilmekte" dedi.

200 yeni kentsel dönüşüm yolda!

Türkiye’de 159 kentsel dönüşüm projesi sürerken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 200 projeyi daha değerlendiriyor. Mevcut projeler için iki yılda 475 milyon TL kira yardımı yapıldı

Vedad Gürgen: Saraçoğlu AVM olursa beni oraya gömün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı, Kentsel Tasarım ve Planlama Grubu Başkanı Vedad Gürgen, Saraçoğlu Projesi için kamuoyunun zorlanması gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm hayat kurtarma projesidir!

'2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde yeni hedefler tartışıldı. Zirvede konuşan Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen "Bu projeler depreme karşı aynı zamanda hayat kurtarma projesidir"dedi.

Vedad Gürgen kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen kimdir? Vedad Gürgen, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Vedad Gürgen...

Vedad Gürgen: 1 yılda 50 bin vatandaş dönüşüm istedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Türkiye'de 1 yıl içerisinde 50 bin vatandaşın kentsel dönüşüm istediğinin altını çizdi...

Vedad Gürgen: Kimse hadi bu evleri boşalt diyemez!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Burdur'da yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili, "Projeler çizilmeden, kimse sizinle anlaşmadan önce (Hadi bu evleri boşalt) diyemez" dedi...

Gökhan Mendi: Kentsel dönüşümün maliyeti 520 milyar TL!

Türk Ekonomi Bankası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kedisi için protokol imzaladı...

Vedad Gürgen: Kentsel dönüşüm 289 bin kişiyi ilgilendiriyor!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, kentsel dönüşümün bugün itibarıyla 289 bin kişiyi ilgilendiren bir proje olduğunu belirterek, gün geçtikçe bu sayının artacağını söyledi.

Vedad Gürgen: Kentsel dönüşüm itirazları komisyona yapılacak!

Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, kentsel dönüşüm sürecinde riskli olduğu tespit edilen binalarla ilgili itirazların 7 üyeli komisyona yapılabileceğini söyledi

Hatay’da son depremzede konutunu teslim alana kadar çalışmaya devam!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da, deprem konutlarının depremzedelere teslimi için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Kentsel dönüşümle kimse zorla bir yere gönderilmeyecek! Bakan Yardımcısı açıkladı!

Kamuoyunda kentsel dönüşüm yasası olarak bilinen kanun teklifi, kabul edilirken; ‘mülkiyet hakkının ihlali’ eleştirileri gündeme geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, konuya açıklık getirdi. İşte ayrıntılar...

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Seda Gürgen tarafından kuruldu.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyalarıyla müşteri çekmeye devam eden kamu bankası Ziraat, Gürgençler'de 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde 3.000 lira Bankkart Lira sağlanacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Vedad Gürgen kimdir? Hangi bakanlıklarda görev aldı?

Vedad Gürgen kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Vedad Gürgen ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Aras ve Servet Gürgen ortaklığında kuruldu.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

Ytong Ev’den Marmara Bölgesi’ne özel Gürgen Evi!

Türk Ytong, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen konut tüketicileri için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi geliştirdi.

Batman İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi için start verildi!

Batman'da yapılması planlanan ‘İluh Deresi Riskli Alan Belirlenmesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Genel Müdürü Vedat Gürgen başkanlığındaki bakanlık teknik ekibi toplandı.

Vedad Gürgen Haberi

Vedad Gürgen

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı "Kentsel Dönüşüm Projeleri"nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşıyor.Kentsel dönüşüm projelerinin üç sacayağı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yerel yönetimler ve vatandaşların biraraya geleceği "Kentsel Dönüşüm Aileleri Buluşması" öncesi bir açıklama yapan Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen, ilkini İstanbul'da yapacakları bu buluşmayla, kentsel dönüşümü tüm toplum kesimlerinin gündemine sokmayı hedeflediklerini söyledi. 



2018'de 159 proje tamamlanacak Cumhuriyetin yüzüncü yılında 6,5 milyon riskli konutun dönüşümünün sağlanmasını hedeflediklerini söyleyen Vedad Gürgen, '2012 yılından bugüne kadar ilan edilen 159 riskli alan projesinin tamamının proje çalışmalarının başladığını ve büyük çoğunluğunun 2018 yılında tamamlanacağını açıkladı. Kentsel dönüşüm için riskli alan ilan edilen 123 bölgede belediyelerin yetkilendirildiğini hatırlatan Gürgen, 29 projede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,...